Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Hiihtokeskus Iso-Syötteelle uusi hissi ja rinteitä

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Hiihtokeskus Iso-Syötteelle uusi hissi ja rinteitä

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2015 klo 10:15
Julkaisija: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Hiihtokeskus Iso-Syöte on laajentanut perhealuettaan Lumimaata merkittävästi kuluneena syksynä. Laajennukseen kuuluu kaksi uutta rinnettä ja uusi hissi.

”Uudella rinnealueella haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin hissi- ja rinnekapasiteetin lisäämiseksi ja rinnealueiden monipuolistamiseksi. Uskomme, että yleisestä taloudellisesta taantumasta huolimatta uuden investoinnin avulla pystymme lisäämään kävijämääräämme”, toteaa toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Investointien kokonaisarvo on lähes 700.000 euroa. 

Toinen rinteistä on lähes 500 metriä pitkä ja 90 metriä leveä, ja sen profiili sopii erinomaisesti aloitteleville laskijoille. Toinen rinteistä on lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettu, uudistettu Seikkailumetsä, joka aikaisemmin sijaitsi muualla. Alueelle pystytetään myös uusi ankkurihissi, jolloin perhealueen hissikapasiteetti kolminkertaistuu nykyisestään. Hissilinjalle tulee kaksi poistumispaikkaa. 

Rinnealueen laajennuksen myötä myös lumetuskapasiteettia on kasvatettu ja uutta kalustoa on hankittu. Lumitykit ovat jo valmiuksissa, jotta rinteiden lumetus voidaan aloittaa heti pitemmän pakkasjakson koittaessa.

 Uuden alueen avajaisia vietetään 12.12.2016 klo 12. 

Lisätietoja antaa aluejohtaja Jussi Kiiskilä, 050 5435 408 / jussi.kiiskila@isosyote.com, tavattavissa Skiexpo 2015 –tapahtumassa osastollamme 6G89.

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 17 rinnettä ja kahdeksan hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin sekä freestylelaskijoihin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs