Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Helsingin yliopiston turvallisuuspalvelut Turvatiimille

Turvatiimi

Helsingin yliopiston turvallisuuspalvelut Turvatiimille

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Turvatiimi

Helsingin yliopisto on valinnut turvallisuuspalvelujen toimittajakseen kotimaisen palveluyrityksen Turvatiimin. Yhteistyö alkaa 1.6.2015. Turvatiimi tuottaa Helsingin yliopistolle alue- ja piirivartiointia, hälytysvalvontaa sekä vahtimestari-, hälytyskeskus-, päivystys- ja liputuspalveluita.

Vuonna 1640 Turkuun perustettu Helsingin yliopisto viettää tänä vuonna 375. juhlavuottaan. Helsinkiin vuonna 1828 siirretyssä yliopistossa on nykyisellään 11 tiedekuntaa ja 20 erillislaitosta. Helsingin yliopiston tehtävinä ovat tutkimus, opetus ja yhteiskunnallinen vuorovaikutus.

Helsingin yliopiston turvallisuuspalvelut varmistavat yli 70 000 opiskelijan, tutkijan ja opettajan turvallisuuden sekä työrauhan 400 eri rakennuksessa. Turvatiimin Helsingin yliopistolle toteuttaman kokonaispalvelun tarkoituksena on ylläpitää ja edistää yliopiston kohteiden turvallisuutta kaikissa olosuhteissa. Laadukkaat turvallisuuspalvelut tukevat kiinteistön turvallisuutta ja auttavat yliopiston toimintaa häiriötilanteissa.

”Yhteiskunnallisesti merkittävä Helsingin yliopisto on meille tärkeä uusi asiakas. Lähdemme aktiivisesti tekemään kokonaisvaltaista työtä yliopiston turvallisuuden eteen ja kehittämään yliopiston turvallisuuskonseptia yhteistyössä heidän kanssaan. Haluamme luoda miellyttävän ja turvallisen ympäristön yliopiston opiskelijoille ja henkilöstölle”, sanoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

”Yliopistolla työskentelevät vartijat tekevät tärkeää työtä yliopistomme turvallisuuden varmistamiseksi. Turvallisuuspalvelut edesauttavat yliopistomme viihtyisyyden ja turvallisuuden ylläpitämistä. Odotan hyvää ja antoisaa yhteistyötä Turvatiimin kanssa”, kertoo Helsingin yliopiston turvallisuuspalveluiden palvelupäällikkö Lasse Moisio.

 

Lisätietoja

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Turvatiimi Oyj, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, puh. 0207 363 201

Lasse Moisio, palvelupäällikkö / turvallisuuspalvelut, Helsingin yliopisto, lasse.moisio@helsinki.fi

Turvatiimi Oyj

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden ja turvatekniikan yritys. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2014 Turvatiimin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 900 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs