Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Good News from Finland antaa näkyvyyttä hyville uutisille

Finnfacts

Good News from Finland antaa näkyvyyttä hyville uutisille

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2015 klo 10:30
Julkaisija: Finnfacts

Suomalaisyritysten menestystarinoita uutisoiva Good News from Finland on uudistunut. Uudelta sivustolta lukijat löytävät itseään kiinnostavat uutiset helposti alakohtaisen luokittelun mukaan.

­­­­Good News from Finland tuo esille suomalaista osaamista ja kertoo erityisesti suomalaisten pk-yritysten menestyksestä maailmalla. Uusitun sivuston yksityiskohtainen aihekategorisointi helpottaa lukijoita löytämään nopeasti heitä itseään kiinnostavien toimialojen uutiset, toimituspäällikkö Sara Vihavainen sanoo.

Uutissivustoa julkaisee voittoa tavoittelematon organisaatio Finnfacts, joka edistää suomalaisyritysten ulkomaanvientiä sekä pyrkii tekemään Suomesta kiinnostavan kohteen ulkomaalaisille investoinneille.

Maakuvaviestinnän yrityskärki

Finnfacts on yksi Suomen maakuvaviestintää tuottavista toimijoista. Tämä näkyy Good News from Finlandissa sisällön lisäksi myös sivuston uudistetussa ulkoasussa, jossa on pyritty pitämään kiinni skandinaavisen selkeästä ja raikkaasta designista.

Sivustolla julkaistaan uutisia joka arkipäivä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Aiemmin uutissivustoa tehtiin myös kiinaksi. Sivustouudistuksen myötä kiinan kieliversio on jätetty pois ja jatkossa Good News from Finland tuottaa pitkiä, suomalaisyrityksiin keskittyviä artikkeleita kiinaksi ulkoasianministeriön ylläpitämälle This is Finland -maakuvasivustolle.

– Englanti on kieliversioistamme kaikista suurin, koska haluamme edistää suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja valtaosa lukijoistamme on ulkomailta. Myös suomeksi uutisoiminen on kuitenkin tärkeää: Koemme, että talouden haastavina aikoina on tärkeää kertoa hyviä uutisia, jotka usein jäävät kotimaisessa mediassa vähemmälle huomiolle, Vihavainen sanoo.

Lisätietoa:

Sara Vihavainen

Toimituspäällikkö

+358 45 679 0551

sara.vihavainen@tat.fi

 

Kuvia toimituskäyttöön: http://bit.ly/1MWj8cB

Finnfacts tekee tunnetuksi suomalaista osaamista. Vaikutamme ja viestimme kansainvälisen median kautta sekä verkossa. Tuomme vuosittain Suomeen noin 200 ulkomaista toimittajaa tutustumaan suomalaiseen osaamiseen ja yrityksiin. Tuomme yritysten ääntä kuuluviin Team Finlandin maakuvaviestinnässä. Kerromme hyviä uutisia Suomesta Good News from Finland -sivustolla. Olemme osa Taloudellista tiedotustoimistoa (TAT), johon kuuluvat myös T-Media ja Yrityskylä. www.finnfacts.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs