Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Get to Business tuo kesätyöpaikat tarjolle tammikuussa

Centria-ammattikorkeakoulu

Get to Business tuo kesätyöpaikat tarjolle tammikuussa

Kutsu.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 11:30
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Kokkolassa järjestetään 27.1.2016 massiivinen kesätyötapahtuma Get to Business. Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella pidettävä tapahtuma tuo saman katon alle lähes 30 työnantajaa eri toimialoilta. Niissä on tarjolla nuorille yhteensä noin 2000 kesätyöpaikkaa. Paikalle odotetaan satoja kesätyötä hakevia nuoria.

Get to Business on tarkoitettu kaikille kokkolalaisille nuorille, jotka etsivät työpaikkaa kesäksi 2016; oli kyseessä sitten korkeakoulu- tai toisen asteen opiskelija. Tapahtumassa työnantajat ovat esillä nuorille esittelypisteillä sekä lisäksi pitävät lyhyitä tietoiskuja. Lisäksi insinööriopiskelijaliitto ja tradenomiopiskelijaliitto pitävät CV-klinikoita.

Get to Business -tapahtumaa ovat onnistuneesti järjestäneet Centrian insinööri- ja tradenomiopiskelijayhdistykset jo kahden vuoden ajan. Tapahtuma on ollut aiemmin suunnattu vain Centrian opiskelijoille.

- Elinkeinoelämän toiveesta tapahtumaa laajennettiin nyt siten, että kohderyhmänä ovat kaikki Kokkolasta kesätöitä hakevat nuoret. Samalla mukaan saatiin aiempaa enemmän työnantajia, kertoo Centria-ammattikorkeakoulun viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Get to Business -kesätyötapahtuman järjestävät yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulu, Centrian Insinööriopiskelijat CentrIO ry, Kokkolan tradenomiopiskelijat PeriKATO ry ja Opiskelijakunta Copsa.

Järjestämme Get to Business -kesätyötapahtuman tiedotustilaisuuden ma 14.12.2015 klo 15.00 osoitteessa Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, Neuvottelu 1, 2. krs.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
projektipäällikkö Osmo Simonen, 040 739 2971, osmo.simonen@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs