Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Dell valtionhallinnon lähiverkon laitteiden ja valvonta- ja hallintavälineistön toimittajaksi

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Dell valtionhallinnon lähiverkon laitteiden ja valvonta- ja hallintavälineistön toimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon lähiverkon laitteiden ja valvonta- ja hallintavälineistön toimittajaksi Oy Dell Ab:n.  Valtori kilpailutti palvelut Hanselin ”Tietoliikenneverkon laitteet ja palvelut 2015 – 2017 – Lähiverkon laitteet (LAN & WLAN)” -puitejärjestelyn toimittajien kesken.

Sopimuksen myötä valtionhallinnon organisaatiot saavat keskitetysti hallitun ja valvotun toimipisteen lähiverkkopalvelun, jossa kaikki palveluun tarvittavat laitteet ja komponentit sisältyvät hintaan. Palveluun sisältyy kiinteä ja langaton lähiverkko sekä vierailijaverkko.

”Palvelu on osa Valtorin tuottamaa Toimipisteen tietoliikennepalvelua. Nyt tehty sopimus mahdollistaa valtion lähiverkkojen laitekannan ja arkkitehtuurin yhdenmukaistamisen ja niiden keskitetyn valvonnan ja hallinnan. Valvonta- ja hallintajärjestelmän myötä Valtorilla on aikaisempaa kattavampi tilannekuva verkon tilasta, minkä ansiosta mahdollisiin vikatilanteisiin pystytään reagoimaan aikaisempaa nopeammin.”, kertoo tuotantojohtaja Seppo Mellas Valtorista. 

”Sopimus on meille erittäin merkittävä kasvun paikka verkkoliiketoiminnassamme Suomessa. Tällä vahvistamme positiotamme verkkoratkaisujen tarjoajana erityisesti julkishallinnon osalta, ja se on tärkeä askel meidän kokonaistoimittajastrategiassamme”, sanoo Dell Suomen toimitusjohtaja Mika Enberg.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuotantojohtaja Seppo Mellas
p. 0295 50 5010, gsm 0400 504205
seppo.mellas[at]valtori.fi

Oy Dell Ab
Toimitusjohtaja Mika Enberg
p. 050 542 3730
mika_enberg[at]dell.com

 

 

 

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkapalveluiden järjestämistä koskevan lain perusteella Valtoriin siirretään noin 80 valtionhallinnon viraston ja laitoksen toimialariippumattomat ict-tehtävät vuosien 2014–2016 aikana. Siirtojen valmistuttua Valtorissa arvioidaan työskentelevän noin 1000 ict-ammattilaista. Valtorin vastuulle siirtyy noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista. Lisätietoja: www.valtori.fi

Dell kuuntelee asiakkaitaan ja toimittaa heille innovatiivisia teknologioita ja palveluita, jotka antavat voimaa tehdä enemmän. www.dell.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs