Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Coronaria lupaa yhteistä tekemistä vuoden jokaiselle päivälle

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Coronaria lupaa yhteistä tekemistä vuoden jokaiselle päivälle

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Kotipalvelua, kotisairaanhoitoa ja palveluasumista ikäihmisille tuottavan Coronarian palvelulupauksena on tarjota palveluasumisen ja kotihoidon asiakkaille vähintään kaksi tuntia yhteisöllistä toimintaa ja aktiivista tekemistä päivässä.

– Palveluasumisessa yhteisölliset aktiviteetit voivat olla ulkoilua ja ryhmäliikuntaa, taidepiirejä, yhteislaulua tai erilaisia esityksiä. Tärkeintä on, että normaalielämään tulee arjesta irrottavaa sisältöä. Suunnitelmallisesti toteutetut aktiviteetit helpottavat myös henkilöstön työtä sekä omaisten sekä kumppaneiden kanssa tehtävää yhteistyötä, kuvailee Coronarian hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg.

Uutta teknologiaa yhteydenpitoon

Suomalaisessa omistuksessa olevan Coronarian toiminnan kivijalkana ovat yhteisöllisen aktiivisuuden lisäksi toimiva terveyden- ja sairaudenhoito sekä asiakkaan hyvinvointi kokonaisuudessaan.

– Yhdessä tekemällä voimme parantaa asiakkaidemme elämänlaatua. Myös omaisten läsnäolo palveluissa on meillä ensiarvoisen tärkeää. Jos omaiset asuvat kaukana, pyrimme pitämään jatkossa huolta siitä, että he voivat esimerkiksi videokuvan välityksellä olla yhteydessä läheisiinsä. Henkilökunta auttaa tarvittaessa, Lamberg lupaa.

Coronaria on saanut hyvää palautetta kodinomaisuudestaan sekä henkilökunnan ihmisläheisyydestä varsinkin laitoshoidon purkutilanteissa.

On ollut hienoa kuulla, miten asiakkaiden toimintakyky ja virkeys ovat palautuneet meillä aiempaan verrattuna.

– On ollut hienoa kuulla, miten asiakkaiden toimintakyky ja virkeys ovat palautuneet meillä aiempaan verrattuna. Apuna asumispalveluissa ovat olleet kuntoutumista edistävän hoitotyön menetelmät, joilla asukkaalle annetaan mahdollisuus itse selviytyä arjessa, eli emme tee kaikkea valmiiksi. Kotihoidossakin pyrimme aikapaineista huolimatta aitoon läsnäoloon ja vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Teksti: Editori.fi

Lisätietoa: Coronaria Hoitoketju Oy, p. 020 780 6260

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 040 561 7703 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs