Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Caruna palkittiin CXPA Finlandin Asiakaskokemusten johtaminen Suomessa – tutkimuksessa

Caruna

Caruna palkittiin CXPA Finlandin Asiakaskokemusten johtaminen Suomessa – tutkimuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 17:30
Julkaisija: Caruna

Caruna ylsi selvityksessä kolmannelle sijalle sekä oli myös tämän vuoden paras nousija. Asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaisten yhteisö CXPA Finlandin tutkimus mittasi asiakkuuskokemuksen johtamisen nykytilaa Suomessa top 500 –yritysten ja Suomen tunnetuimpien brändien keskuudessa. Kyselyyn vastasi yhteensä 88 asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaista 74 yrityksestä. Selvästi yli puolet vastaajayrityksistä kuuluu liikevaihdoltaan yli 100 miljoonan euron kokoluokkaan. Runsaassa puolessa vastaajayrityksistä on töissä yli 1000 henkilöä.

Tutkimus tehtiin Suomessa tänä vuonna jo neljättä kertaa. Kartoitus toteutettiin web-kyselynä sekä puhelinhaastatteluina huhti-toukokuussa. Se pohjautuu Yhdysvalloissa useana vuonna tehtyyn kansainväliseen selvitykseen, jonka on toteuttanut Temkin Group. CXPA Finlandin ja Shiruten kumppaniyrityksinä tutkimuksessa olivat mukana Customer Experience World/Focus Group Events ja Talentum Events.

”Olemme osallistuneet tutkimukseen nyt toista kertaa. Tutkimus antaa hyvän kuvan asiakaskokemuksen johtamisen tasosta Suomessa sekä antaa tietoa siitä, millä tasolla olemme muihin suomalaisiin suuriin ja keskisuuriin yrityksiin verrattuna. Käynnistimme keväällä palvelumuotoilutyön, jonka keskeisenä tavoitteena on asiakaskokemuksen suunnittelu siten, että palvelu vastaa sekä asiakkaan tarpeita, että Carunan liiketoiminnallisia tavoitteita. Asiakastutkimusten ja haastattelujen pohjalta olemme kehittämässä sekä digitalisoimme palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Olemme iloisia tästä huomionosoituksesta, joka kannustaa meitä jatkamaan kehittämistyötämme asiakaskokemuksen parantamiseksi”, sanoo Carunan asiakkuusjohtaja Katriina Kalavainen.

CXPA Finland on kansainvälisen Customer Experience Professionals Associationin (CXPA) paikallisjärjestö Suomessa. Järjestö toimii asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaisten yhteisönä, jonka tavoitteena on saada yritykset tarjoamaan yhä parempia asiakkuuskokemuksia ja kasvattamaan menestystään.

Caruna
Viestintä

Lisätietoja:
Katriina Kalavainen, asiakkuusjohtaja, Caruna, puh. 050 525 0552

Caruna Facebookissa: facebook.com/caruna.fi
Caruna Twitterissä: twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Linkedinissä: linkedin.com/company/caruna?trk=top_nav_home

Kuvia sähkönsiirrosta toimitusten käyttöön:
http://kuvapankki.caruna.fi

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla, Lapissa sekä Satakunnassa. Carunassa työskentelee noin 270 henkilöä ja yhtiö työllistää suoraan yhteensä 2 000 työntekijää eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 200 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Carunan omistavat suomalaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva (12,5 %) ja Elo (7,5 %) sekä kansainväliset infrastruktuurisijoittajat First State Investments (40 %) ja Borealis Infrastructure (40 %). Lisätietoja: www.caruna.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs