Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Bike park valittiin Next Tahko -kilpailun voittajaideaksi

Kuopio-Tahko Markkinointi

Bike park valittiin Next Tahko -kilpailun voittajaideaksi

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 08:30
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Tahkolla on meneillään Tahko Action Planin laadinta ja tähän liittyen kesällä järjestettiin seuraavan vetovoimatekijän löytämiseksi Next Tahko ideointikilpailu. Kilpailun valintaraadin mielestä paras idea on bike park.

Voittaja jouduttiin arpomaan 

Valintakriteereinä parasta ideaa valittaessa käytettiin seuraavia perusvaatimuksia:

  • Idea on toteuttamiskelpoinen
  • Idea soveltuu Tahkon kokonaiskuvaan ja henkeen
  • Idea nähdään taloudellisesti merkittävänä

Näillä perusteilla kilpailuun tulleet ideat arvioitiin ja parhaiten kriteereihin istuneiden ideoiden (ideajoukkojen) välillä tehdyssä arvioinnissa potentiaalisimmaksi ideaksi katsottiin bike park. 

Kilpailuun tuli 431 ehdotusta ja näistä bike park –ideaa tai siihen läheisesti liittyvää maastopyöräilyn ja alamäkipyöräilyn kehittämistä ehdotti 42 henkilöä. Näin ollen Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n hallituksesta koostunut valintaraati päätyi arpomaan voittajan. Voittajaksi seuloutui Lauri Lammi ja hänelle ilmoitettiin voitosta henkilökohtaisesti.

"Tahkolla on paljon ainesta hyväksi bike park/mtb –keskukseksi. Olemassa on jo jonkin verran ajettavaa, jonkin verran palveluita, tuolihissi ja etäisyys ympäri suomea on siedettävä. Lisäämällä eri tasoista ja - laatuista ajettavaa ja viilaamalla muita yksityiskohtia kuntoon, on Tahkolla täydet mahdollisuudet kilpailla ulkomaalaisten kuuluisien bike parkkien rinnalla", avaa Lauri Lammi ajatuksiaan bike park –ehdotuksen taustalla. 

Bike park soveltuu erinomaisesti Tahkolle

Maastopyöräily ja alamäkipyöräily eivät ole suinkaan uusia asioita Tahkolle. Jo nykyisellään Tahkolla järjestetään Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma, Tahko MTB. Lisäksi Savo MTB on jo tehnyt Tahkolle yhteistyössä Tahkonrinteiden kanssa ensimmäiset alamäkireitit, jotka hyödyntävät laskettelurinteiden tuolihissiä. Nyt saatu ehdotusten joukko pyöräilyteemalla on kuitenkin kokonaisvaltainen ja ikään kuin vahvisti Tahkolla virinneet puheet maastopyöräilyn mahdollisuuksista.

”Tahko on jo nyt pienimuotoinen maastopyöräilyn keskus ja jollain tasolla tämä oli jo huomattu myös Tahkon toimijoiden kesken. Next Tahko –kilpailu sai meidät kuitenkin huomaamaan myös maastopyöräilyn eri osa-alueiden kirjon ja siten tulee varmasti vaikuttamaan laajentavasti aiottuihin suunnitelmiin”, summaa Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Wille Markkanen. 

Lisätietoja

  • Wille Markkanen, tj, Kuopio-Tahko Markkinointi Oy, p. 044 553 7775
  • Lauri Lammi, Next Tahko –ideakipailun voittaja, p. 044 077 5165

 

LiitetiedostotJulkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs