Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Avoimet harjoitukset keskiviikkona 11.2. kaupunginteatterin Jukola-salissa

Lappeenrannan kaupunki

Avoimet harjoitukset keskiviikkona 11.2. kaupunginteatterin Jukola-salissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 09:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Roald Dahlin satuun pohjautuva näytelmä Iso Kiltti Jättiläinen tarjoaa huumoria, ihmeitä ja vaarallisia tilanteita. 

Suomalaisen nukketeatterin päivän 11.2. kunniaksi Lappeenrannan kaupunginteatteri avaa ovet näytelmän Iso Kiltti Jättiläinen harjoituksiin klo 18−19. Tilaisuus on maksuton. 

Paikalla on ohjaaja Lija Fischer ja koko muu taiteellinen työryhmä. Avoimien harjoitusten pääteemana on nukketeatteri suurella näyttämöllä sekä nukketeatterin ja näyttelijäntyön yhdistäminen. Kohtausharjoitusten lisäksi yleisölle esitellään teosta: jätit, Sohvi-tyttö ja näytelmän hullunkurinen maailma. Sohvin roolissa vierailee näyttelijä Henna Tanskanen

Maaliskuun 21. päivänä ensi-iltaan tulevassa Iso Kiltti Jättiläinen -näytelmässä nukketeatteri ja näyttelijäntyö nivoutuvat saumattomaksi kokonaisuudeksi. Maija Linturin nukketeatterihahmot herättävät jätit henkiin ja avaavat uusia ulottuvuuksia tähän rakastettuun klassikkoon. Iso Kiltti Jättiläinen on suunnattu koko perheelle ja sen suositusikä on yli 5-vuotiaat. 

Oletko koskaan käynyt jättiläisten maassa ja maistanut perskurkkanaa? Oletko juonut aamuteetä Englannin kuningattaren kanssa? Oletko joskus nähnyt oikein erityisen ihanan unen, oikein hulvatulvahyvän aarrekulkusen? 

Sen on sinun korvaasi varmasti puhaltanut Iso Kiltti Jättiläinen. 

Mutta on myös toisenlaisia jättejä – niitä jotka kidsieppaavat lapsia ja rouskivat ne suihinsa yhdellä herkutkuttavalla hotkaisulla. 

Voiko pieni Sohvi-tyttö yhdessä ystävänsä Ison Kiltin Jätin kanssa pelastaa maailman lapset tältä kauhistuttavalta kohtalolta?

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Ohjaaja Lija Fischer, puh. 046 810 3270

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs