Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Asukkaiden Lappeenranta -toiminta on mukana Kalamarkkinoilla

Lappeenrannan kaupunki

Asukkaiden Lappeenranta -toiminta on mukana Kalamarkkinoilla

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2016 klo 12:39
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin Asukkaiden Lappeenranta -toiminta on mukana tulevan viikonlopun Kalamarkkinoilla 17.-18.9.2016 Lappeenrannan satamatorilla.

- Olemme mukana tapahtumassa, jotta asukkaiden olisi helppo tulla keskustelemaan kanssamme asukastoiminnasta. Haluamme kertoa millaista toimintaa asukastoiminta Lappeenrannassa on ja miten siihen pääsee mukaan, kertoo Pia Haakana Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö.

Lappeenrannan asukastoiminta on jaettu kahdeksaan alueeseen; Eteläinen, Joutseno, Keskusta, Lauritsala, Läntinen, Pohjoinen ja Ylämaa sekä Lappee, joka kattaa haja-asutusseudun. Markkinoilla Asukkaiden Lappeenranta -osastolla voi tutustua kunkin alueen tekemiin tavoitteisiin ja toimintaan ja toiminnan tuloksiin.

Asukkaiden kysymyksistä vaalikone kevään 2017 kuntavaaleihin

 - Vaikka päivämäärä 9.4.2017 tuntuu vielä tällä hetkellä kaukaiselta, niin on kuitenkin hyvä jo kääntää katsetta ja ajatusta tuleviin kuntavaaleihin, toteaa asukasyhteyshenkilö. Viime kuntavaaleissa Lappeenrannan äänestysprosentti oli heikko, vain 54,3 prosenttia. – Väkisinkin tulee mieleen kysymys, että miksi näin on, Haakana pohtii. – Haluamme antaa asukkaille mahdollisuuden osallistua itse suoraan tulevien kuntavaaliehdokkaiden vaalikonekysymysten luontiin. Asukkaiden asiallisista kysymyksistä luodaan Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan oma vaalikone, johon kaikki ehdokkaat pääsevät vastaamaan ja kaikki kuntalaiset lukemaan ehdokkaiden vastaukset eli ihan normaali vaalikone toimintaa, Haakana toteaa.

 Asukaspalautetta ja tietoa Lappeenrannan tarjonnasta

Osastolla on myös mahdollisuus lähettää terveisiä ”Avoin sana” lappusen kautta Asukkaiden Lappeenranta -toiminnalle sekä myös vanhus- ja vammaisneuvostoille. Lisäksi osastolla on jaossa esitteitä Lappeenrannan kaupungin eri palveluista ja tarjonnasta kuntalaisille.

Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana toivottaa asukkaat tervetulleiksi tervehtimään Asukkaiden Lappeenranta -teltalle markkinoilla. – Asukkaiden terveiset kaupunkiorganisaatiolle menevät kyllä eteenpäin, Haakana lupaa.

Lisätietoja:

Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh. 040 5494 740, pia.haakana@lappeenranta.fi

Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä, yrityksiä ja matkailijoita sekä kehittää alueen toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Tavoitteenamme on saada Lappeenrannan seudulle uudistuvaa liiketoimintaa ja lisätä alueemme vetovoimaisuutta. Wirma on Lappeenrannan ja ympäristökuntien – Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren – omistama voittoa tavoittelematon seudullinen elinkeinoyhtiö.

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs