Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Asiakasdialogi ja Lean keskiössä Goforen ja Työterveyslaitoksen yhteistyössä

Gofore Oy

Asiakasdialogi ja Lean keskiössä Goforen ja Työterveyslaitoksen yhteistyössä

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 07:45
Julkaisija: Gofore Oy

Työhyvinvoinnin kehittäjä ja asiantuntija Työterveyslaitos jatkaa palveluidensa sähköistämistä yhdessä Gofore Oy:n kanssa. Työterveyslaitos panostaa palveluidensa asiakaslähtöiseen digitalisointiin haluten jatkossakin olla työhyvinvoinnin suunnannäyttäjä. Gofore valikoitui yhteistyökumppaniksi Hansel Oy IT-konsultointi puitejärjestelyn kevennetyssä kilpailutuksessa. Sopimus jatkuu kesään 2021.

Kehittämisen keskiössä on itse rakennettu sähköinen alusta, jonka ympärille palvelut on toteutettu. Alusta hyödyntää moderneja teknologioita kuten kontteja, pilvipalveluja, jatkuvaa julkaisua ja mikropalveluarkkitehtuuria.

– Palveluidemme kehittämistä ohjaa joustava lean-ajattelu ja vahva asiakaslähtöisyys. Olemme suunnitelleet Työterveyslaitokseen yhteisen työhuoneen, ”sotahuoneen”, jossa tuoteomistajamme ja Goforen asiantuntijat työskentelevät. Viestintä on välitöntä ja päätöksenteko nopeaa, kertoo johtaja Mikko Mäkipää Työterveyslaitoksesta

Sähköinen alusta tarjoaa jo suositut Laatuportaali-, Nollatapaturma-, Työterveydeksi.fi- ja Työtapaturman kustannuslaskuri -palvelut. Jatkossa alustan käyttöä laajennetaan ja kehitetään uusia palveluja muun muassa PK-yritysten käyttöön. Työterveyslaitos haluaa siirtyä digiaikaan kaikilla työhyvinvoinnin osa-alueilla.

Lisätietoa:

Gofore Oy 
Projektitoiminnan johtaja 
Juhana Huotarinen 
+358 40 518 2663, juhana.huotarinen@gofore.com

Työterveyslaitos 
Johtaja, Digi ja data -yksikkö 
Mikko Mäkipää 
+358 43 825 6348, mikko.makipaa@ttl.fi

 

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa, henkilöstöä on noin 550. Lisätietoja: www.ttl.fi, @tyoterveys.

Gofore Oy on johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi  digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Suunnittelemme ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa valloittavia sähköisiä palveluita ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Olemme innoissamme uudesta digitaalisesta aikakaudesta, joka tarjoaa jatkuvaa uuden kokemisen ja synnyttämisen riemua. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella lähes 200 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 19 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa (2015, 2016) ja 6. sijan Euroopan parhaat työpaikat -tutkimuksessa (2016). Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs