Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Apua it-pulmiin kirjastosta

Lappeenrannan kaupunki

Apua it-pulmiin kirjastosta

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2016 klo 12:46
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan maakuntakirjaston vapaaehtoiset it-opastajat jatkavat opastuksia kaksi kertaa viikossa 15.8.2016 alkaen. Kirjaston vapaaehtoiset it-opastajat ovat paikalla maanantaisin ja torstaisin klo 14.30-15.30. Asiakkaat varaavat etukäteen ajan opastukseen.

It-opastukseen voi ilmoittautua kaikenlaisissa it-laitteisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Yleisiä aiheita ovat olleet uuden älypuhelimen tai tablet-tietokoneen käyttöön liittyvät kysymykset, mutta tavallisia ovat myös monet muut älypuhelimiin, tablet-tietokoneisiin sekä muihin tietokoneisiin ja niiden ohjelmiin liittyvät aiheet. Opastusaika on tunnin mittainen ja henkilökohtainen, joten opastuksessa ehditään käsitellä hyvin asiakkaan kohtaamia ongelmia.

Kirjastossa järjestettävä opastus on yleensä kertaluontoista ja sen tarkoitus on antaa apua tiettyyn ongelmaan tai antaa mahdollisuus tutustua haluttuun asiaan. Lisätietoa opastuksista voi kysyä pääkirjaston neuvonnasta ja myös opastusajat varataan neuvonnasta (puh 05 6162341).

Vapaaehtoisten it-opastajien porukka aloitti opastukset Lappeenrannan pääkirjastolla tammikuussa 2016. Kevät sujui opastusten suhteen vilkkaasti ja monipuolisesti, ja toiminta jatkuu nyt samaan tapaan kuin kevätkaudella. Tarkoitus on tarjota asiakkaille syksyn mittaan opastusaikoja myös isommissa lähikirjastoissa.

Lisätietoa antaa erikoiskirjastonhoitaja Jenni Santaholma (jenni.santaholma@lappeenranta.fi)

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs