Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Anni Hautala liikuttui #rinnakkain-ohjelman kuvauksissa ystävyyden voimasta

Anni Hautala liikuttui #rinnakkain-ohjelman kuvauksissa ystävyyden voimasta

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 12:03
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Vaasan Roosa nauha -pullien lähettiläs Anni Hautala tähdittää tänä vuonna uutta #Rinnakkain-ohjelmaa YouTubessa. Yllätyksiä täynnä olevassa ohjelmassa nähdään muun muassa Olavi Uusivirta ja Vilma Alina.

SuomiPOPin aamuista tunnettu juontaja Anni Hautala on avoimesti kertonut geenivirheestään, jonka vuoksi hänellä on elinikäinen alttius sairastua muun muassa rintasyöpään. Anni tapaa uudessa #Rinnakkain-ohjelmassaan rintasyövästä toipuneen Kristiina Jeppessenin ja hänen ystävänsä Anna Kiviniemen.

– Joka kahdeksas nainen sairastuu Suomessa rinta-syöpään, ja se on on hurja luku. Kristiinan tapaan kuitenkin lähes 90 prosenttia on elossa viiden vuoden kuluttua sairauden toteamisesta. Kristiinan tapaaminen oli minulle henkilökohtaisesti silmiä avaava kokemus. Näin, että vaikeankin sairauden keskellä voi pitää kiinni valoisasta elämänasenteesta, mikä ehkä auttaa myös toipumisessa, Hautala pohtii.

Ohjelmassa yllätetään Kristiinan ystävä Anna, jota Kristiina haluaa kiittää hyvänä ystävänä olemisesta. 

Yllätykseen liittyvät pullien lisäksi myös artistit Olavi Uusivirta ja Vilma Alina.

– Oli mielenkiintoista kuulla, millä konkreettisilla keinoilla syöpään sairastuneen tukeminen onnistuu. Sydäntäni lämmitti ystävysten avoimuus ja lämmin-henkisyys, Hautala pohtii ja jatkaa:

– Lähdin Vaasan Roosa nauha -pullien lähettilääksi mukaan juuri siksi, että haluan olla mukana hälven-tämässä ihmisten pelkoja rintasyövästä ja tuomassa myös ripauksen huumoria vakavan asian keskelle. Ja mikä parasta, mulla on työsuhde-etuna Roosa nauha -pullatoimitukset, Hautala nauraa.

#Rinnakkain-ohjelma alkaa tänään suurella yllätys-jaksolla ja ensimmäisen jakson voi katsoa osoittees-sa: www.vaasan.fi/roosanauha

Ohjelma on osa Lantmännen Unibaken Roosa nauha -pullakampanjaa, jossa kerätään  varoja Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen merkeissä syöpätutkimuk-seen ja neuvontaan. Vaasan Roosa nauha -kaneli-kierrepullat saapuvat kauppoihin ja kahviloihin 22.9. alkaen ja ovat myynnissä lokakuun loppuun. Jokaises-ta myydystä pullasta lahjoitetaan 2 senttiä Syöpäsää-tiölle. Kampanjapottia kerryttävät lisäksi pusseissa myytävät Vaasan Ooh Kaneli Pikkupuustit, joista lahjoitetaan 5 senttiä pussilta Syöpäsäätiölle.

Lisätietoja:

Lantmännen Unibake
Kaisa Kivistö
Markkinointi,  puh. 0204 462 015
PL 315 (Salmisaarenaukio 1), 00181 Helsinki
kaisa.kivisto@lantmannen.com
www.vaasan.fi/roosanauha (kuluttajat)
www.lantmannen-unibake.com/fi-FI/roosanauha (paistopisteet, ammattikeittiöt)

Haastattelut ja kuvat:

Toni Perez / OSG Viestintä, 
p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi

Kampanjan suunnittelusta vastasi OSG Creative ja OSG Viestintä. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs