Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Amerikkalaisille kelpaa vain paras – Suomalaiset KUNGS-autotarvikkeet valloittavat maailmaa

KUNGS Sinituote Oy

Amerikkalaisille kelpaa vain paras – Suomalaiset KUNGS-autotarvikkeet valloittavat maailmaa

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 16:15
Julkaisija: KUNGS Sinituote Oy

Suomalaisia KUNGS-autotarvikkeiden talvituotteita myydään tänä syksynä Sears-tavarataloissa Yhdysvalloissa sekä Kanadassa. Ensimmäiset lähetykset Kokemäeltä Atlantin yli lähtivät elokuussa.

Sinituotteen autotarvikesarja KUNGS valtaa Pohjois-Amerikan markkinat. Searsille myyntiin päätyivät KUNGSin tuotevalikoimasta neljä erilaista lumiharjaa ja jääraappaa: teleskooppivarrella varustettu lumiharja-jääraappa Tele-Is, pitkävartinen lumiharja-jääraappa Mega-Is, lumiharja Max-Is, sekä jääraappa Mid-is.

Tuotteiden myynti amerikkalaisille jälleenmyyjille ei ole helppoa, mutta jos jonkun tuotteen, niin suomalaisen lumiharjan kohdalla se todellakin on mahdollista.

- Voimme ylpeänä sanoa, että KUNGS-jääraapat ovat parhaita maailmassa ja kestävät karutkin olosuhteet. Nehän on testattu Suomessa, kertoo vientipäällikkö Konrad Osinski.

Luonnolliset testiolosuhteet ovat innostaneet pitkäjänteiseen ja innovatiiviseen kehitystyöhön. Tämän lisäksi laadunvalvonta on tarkkaa. Kaikki uutuudet tuodaan yleensä ensin Suomen markkinoille, sillä täällä talvituotteiden, kuten jääraappojen ja lumiharjojen osalta kuluttajien vaatimustaso on korkealla.

KUNGS-tuotteita on viety jo vuosia Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan ja erityisesti esimerkiksi Ruotsissa ja Saksassa tuotteet ovat suosittuja.

- On ollut oikeastaan vain ajan kysymys, milloin kiinnostus saadaan heräämään myös Euroopan ulkopuolella, Osinski sanoo.

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet. KUNGS-tuoteperhe sisältää myös välineet auton, asuntovaunun tai veneen pesuun, kiillotukseen sekä sisätilojen puhdistukseen. Tuotteiden kotimaisuusaste on vahva, ja merkittävä osa niistä kantaakin kotimaisesta alkuperästä kertovaa avainlipputunnusta. KUNGS-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy.


Kuvia tuotteista löytyy osoitteesta:

http://www.kungs.fi/aineistopankki/716

 

Lisätiedot:

Konrad Osinski, vientipäällikkö, p. 050 435 3670, konrad.osinski@sinituote.fi
Aino Määttä, varatoimitusjohtaja, p. 019 7600 213, aino.maatta@sinituote.fi
Anna Simolin, tiedottaja, p. 019 7600218, anna.simolin@sinituote.fi 

 

 


KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. Kungs-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy. Valtaosa yrityksen valmistamista ja markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/KUNGS/228963243841929
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.kungs.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs