Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Aloe-kuidusta valmistetut alusvaatteet kuivan ihon helpotus

Pilkkoset Oy

Aloe-kuidusta valmistetut alusvaatteet kuivan ihon helpotus

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2016 klo 10:30
Julkaisija: Pilkkoset Oy

Kotimainen yritys Pilkkoset on innovoinut aloe-kuidusta alusvaatemalliston 

Bambukuidusta valmistetuista vaatteista tunnettu suomalaisyritys Pilkkoset Oy on tuonut markkinoille uuteen kuituinnovaatioon pohjautuvan alusvaatemalliston. Talvella etenkin atoopikot ja herkkäihoiset kärsivät ihon kuivuudesta ja kutinasta. Aloesta valmistetut vaatteet ovat pehmeitä ja hengittäviä, joten ne soveltuvat erinomaisesti kuivalle ja herkälle iholle. Mallisto on valmistettu 50-prosenttisesta aloe-viskoosikuidusta, eli aloen ominaisuudet eivät peseydy kankaasta pois, vaan ne kestävät pesusta toiseen. Mallistoon kuuluu aluspaita ja alushousuja naisille ja miehille. Tuotteet ovat saatavilla Sukkapuoti.fi-verkkokaupasta.

Aloe-malliston vaatteet on valmistettu aloe-viskoosikuidusta. Aloe-kasvin kuoriosa on kuidun pääraaka-aine. Kasvin sisältämää aloe-geeliä on hyödynnetty jo pitkään esimerkiksi kosmetiikassa. Mutta kuoriosa on mennyt jätteeksi. Uusi innovaatio hyödyntää kasvin kokonaisuudessaan. Pilkkosten alusasujen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja eikä myrkkyjä. 50 prosenttia tuotteissa käytetystä materiaalista on aloe-viskoosikuitua.

Luonnonmukainen materiaali on hengittävää, ja se siirtää kosteuden pois iholta pitäen olon kuivana ja raikkaana koko päivän. Aloe-viskoosikuidusta valmistetut tekstiilit ovat pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia iholla. Materiaali on luonnostaan antibakteerinen eikä se sähköisty ja tartu kiinni ihoon, toisin kuin tekokuiduista valmistetut tekstiilit.

– Erityisesti urheileville ihmisille antibakteerinen aloe on tervetullut hajunpoistaja. Aloe vähentää bakteereja ihon pinnalta, joten myös hienhaju vähenee, kuidun ominaisuuksia kuvailee Pilkkoset Oy:n Matti Skutnabb.

Aloen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä oivallisen materiaalivalinnan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi vaelluksella lämmittäväksi aluspaidaksi tai treenipaidaksi kuntosalille. Aloe-malliston tuotteet kestävät konepesun.

Aloe-mallistoon kuuluvat seuraavat tuotteet:

Naisten ja miesten Aloe-paidat

Vartalonmyötäisessä paidassa on lyhyet hihat ja pyöreä pääntie. Paidalla on erinomainen istuvuus, ja niiden muoto ja ominaisuudet kestävät pesusta toiseen. Paita soveltuu esimerkiksi hengittäväksi aluspaidaksi tai mukavaksi yöpaidaksi. Paidat myydään kahden paidan pakkauksessa, johon kuuluu musta ja valkoinen paita.

Materiaali: 50 % aloe-viskoosikuitu, 46 % puuvillaa, 4 % elastaania 
Väri: valkoinen ja musta
Naisten koot: S–L
Miesten koot: S–XL
Hinta: 28 € / kahden kappaleen pakkaus

 

 
Naisten Aloe-alushousut 

Klassisen mallisissa alushousuissa on joustava vyötärönauha ja hillityt somisteet. Housujen materiaali tuntuu miellyttävältä ja raikkaalta koko päivän. Naisten Aloe-housut ovat saatavilla Tai-mallisena sekä peittävämpänä Maxi-mallina, valkoisena ja mustana. Alushousut myydään kahden kappaleen pakkauksessa.

Materiaali: 50 % aloe-viskoosikuitu,  46 % puuvillaa, 4 % elastaania 
Väri: valkoinen ja musta
Koot: S–XL
Mallit: Tai ja Maxi
Hinta: 18 € / kahden kappaleen pakkaus

 

   
Miesten Aloe-bokserit

Tyylikkäät miesten Aloe-bokserit on suunniteltu aktiiviselle miehelle. Aloe-viskoosikuidusta valmistetut bokserit antavat ihon hengittää ja pitävät olosi raikkaana koko päivän. Alushousuissa on pehmeät saumat ja joustava, logokuvioitu vyötärönauha, joka takaa täydellisen istuvuuden. Boxerit myydään kahden kappaleen pakkauksessa, jossa on kahdet mustat boxerit.

Materiaali: 50 % aloe-viskoosikuitu,  46 % puuvillaa, 4 % elastaania 
Väri: musta
Koko:  S–XXL
Hinta: 18 € / kahden kappaleen pakkaus

 

Aloe-malliston tuotteet ovat saatavilla Pilkkosten verkkokaupasta: www.sukkapuoti.fi

Lisätietoja:

Matti Skutnabb
Pilkkoset Oy
puh. 0400 549 632
matti.skutnabb@pilkkoset.fi

www.aloeinfo.fi
www.sukkapuoti.fi
www.pilkkoset.fi

Tuotekuvat ja -lainat medialle:

Marko Vikman
Rianno Communications Oy
puh. 040 522 3704
marko.vikman@rianno.fi0

Pilkkoset Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Yhtiön päätehtävä on tukea nuorten kehitystä koulussa ja harrastustoiminnassa. Vuodessa tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät varainhankintaansa Pilkkosten tuotteiden avulla. 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs