Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Aino-Kaisa Saarinen kertoi tulevaisuudensuunnitelmistaan Kiilopäähiihdon tiedotustilaisuudessa

Suomen Latu

Aino-Kaisa Saarinen kertoi tulevaisuudensuunnitelmistaan Kiilopäähiihdon tiedotustilaisuudessa

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2015 klo 13:02
Julkaisija: Suomen Latu

Kiilopäähiihto on uusi alkukauden hiihtotapahtuma kaikille hiihtoa harrastaville. Aktiivikuntoilijoille se on ensilumien kuntotesti kilpasarjoissa, retkeilijöille upea hiihtoretkipäivä huoltopisteineen. Lyhyeen matkaan tyytyville löytyy oma reitti ja perheillekin on tarjolla oma sarjansa.

Kiilopäähiihdon kummit Aino-Kaisa Saarinen ja Mikko "Peltsi" Peltola olivat tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa paikalla kertomassa tapahtumasta. Yli 6o-päinen yleisö oli kiinnostunut myös Saarisen uran jatkosuunnitelmista.

Aino-Kaisa Saarinen haluaa kummina kannustaa kaikkia hiihdosta nauttivia tulemaan Kiilopäälle marraskuussa. 

"Alkukaudesta sekä aktiivien että harrastajien kannattaa hiihtää hyvissä olosuhteissa, joita Kiilopään ja Saariselän alueen ladut tarjoavat", Saarinen sanoi. 

Saarisenkin harjoittelu jatkuu ensi kaudella, sillä hän kertoi kilpahiihtouransa jatkuvan ainakin seuraaviin, vuoden 2018 olympialaisiin asti. 

Kiilopäähiihto on samalla vastaus hiihtäjien toiveeseen alkukauden tapahtumasta, joka pidentäisi hiihtokautta. Ainutlaatuista on Lapin kaamoksen rauha, jota ei yksikään muu hiihtotapahtuma tarjoa.

Toinen tapahtuman kummeista, hiihdon aktiiviharrastaja Mikko "Peltsi" Peltola totesikin, että syksy on etelässä aika usein "penaalista”.

"Jos vaihtoehtona on kaamoksen ainutlaatuiset ja piristävät siniset hetket, jotka tuovat piristystä harmaaseen syksyyn, niin olen kyllä mukana".

Ensimmäinen Kiilopäähiihto järjestetään tämän vuoden marraskuussa, lauantaina 28.11.2015. Tapahtumasta kehitetään joka vuosi toistuvaa harrastajien hiihtokalenterin avausta, joka houkuttelee aktiviisia hiihtäjiä kaikkialta Suomesta Finlandiahiihdon, Pirkan hiihdon ja Vaskoolihiihdon tapaan.

Matkat ja sarjat:
50 km, kilpa- ja retkisarjat
20 km, retkisarja
9 km, junioreiden kilpasarjat
7 km, perheretkihiihto

Lisätiedot:
Tapahtumajohtaja Juhani Lehto
juhani.lehto@suomenlatu.fi
puh. 044 722 6320 
www.facebook.com/kiilopaahiihto

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs