Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » 14.7. SuomiAreenassa: Kansalaisopisto – koko kansan sivistäjäkö?

Kansalaisopistojen liitto KoL

14.7. SuomiAreenassa: Kansalaisopisto – koko kansan sivistäjäkö?

Tiedote.
Julkaistu: 07.07.2015 klo 10:03
Julkaisija: Kansalaisopistojen liitto KoL

Tämän kesän SuomiAreenan teemoja ovat opetus ja kulttuuri. Ensi viikon tiistaina Porissa puhutaan elinikäisestä oppimisesta ja yhdestä Suomen kuntien suosituimmasta palvelusta: kansalaisopistosta. Keskustelutilaisuus Kansalaisopisto – koko kansan sivistäjäkö? järjestetään Puuvillan puistossa (Pohjoisranta 11) tiistaina 14.7. klo 15.45–17.00.

Koko kansan koulutuksen ja osaamisen lisäämisestä saapuvat keskustelemaan kansanedustaja Ritva (Kike) Elomaa, kansanedustaja ja Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola, aikuisopiskelija Juha Lehti, OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen sekä Itä- Suomen yliopiston aikuiskasvatustieteen professori Jyri Manninen.

Tilaisuuden järjestävät Kansalaisopistojen liitto KoL, Otsolan kansalaisopisto sekä Porin seudun kansalaisopisto ja paneelin juontaa KoL:n toiminnanjohtaja Jaana Nuottanen.

Keskiviikkona ja torstaina on myös mahdollisuus osallistua leikkimieliseen kisaan SuomiAreenan tikkamestarin tittelistä. Tikkamittelöt järjestetään KoL:n ja kansalaisopistojen ständillä Porin seudun kansalaisopiston edustalla osoitteessa Gallen-Kallelankatu 14. Samassa yhteydessä on mahdollisuus testata omia kädentaitoja ja virkistäytyä kesäisellä jäätelöllä. Suomen kansalaisopistokenttään voi tulla tutustumaan keskiviikkona ja torstaina 15.–16.7. klo 10–17.

SuomiAreena on yhteiskunnallinen kesätapahtuma, joka järjestetään Porissa 11.–17. heinäkuuta. Kansalaisopistojen kurssit tavoittavat vuosittain noin 650 000 suomalaista.


Lisätiedot: 

Toiminnanjohtaja Jaana Nuottanen: 040 741 0641, jaana.nuottanen@ktol.fi
Tiedottaja Lauramaija Hurme: 040 573 1620, lauramaija.hurme@ktol.fi

 

Liitetiedostot

Kansalaisopistojen liitto KoL on järjestö, joka toimii kansalaisopistojen, niiden opistolaisyhdistysten ja vapaan sivistystyön edunvalvojana. Liitto auttaa opistoja turvaamaan tasa-arvoista ja elämänlaajuista oppimista lähipalveluna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs