Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » WSP ostaa PTS Kiinteistötekniikan

WSP

WSP ostaa PTS Kiinteistötekniikan

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 10:00
Julkaisija: WSP

Suomen johtaviin rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyrityksiin lukeutuva WSP ostaa jyväskyläläisen rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistuneen PTS kiinteistötekniikka Oy:n. PTS Kiinteistötekniikka tarjoaa rakennus- ja kiinteistöalan rakennuttamisen tehtäviä, valvonta- ja työmaapalvelua sekä rakennus- ja sisäilmatutkimusta. Yritys omistaa myös rakennus- ja sisäilmalaboratorio RSLab Oy:n.

”Odotamme innolla työskentelyä PTS:n kanssa. Heillä on WSP:tä täydentävää vahvaa osaamista, jota voimme nyt yhdessä tarjota nykyisille sekä uusille asiakkaillemme. Samalla vahvistamme ja täydennämme rakennusalan kokonaisvaltaisia konsultointi- ja tutkimuspalveluja Keski-Suomen alueella”, kertoo Suomen WSP:n toimitusjohtaja Kirsi Hautala ja jatkaa:

”Yrityskauppa tukee strategiaamme, jonka mukaan tähtäämme asiakkaiden ensisijaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Yhdistyminen tarjoaa myös lisämahdollisuuksia molempien yritysten henkilöstön kehittymisessä.”

”Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo PTS:n kehityksessä ja tuli juuri sopivaan saumaan. Asiakkaamme saavat nyt laajan tuen ja synergian WSP:n muiden toimialojen kanssa. Me tuomme puolestamme yhteiseen pakkaan uudenlaisia palvelukonsepteja, joita ei WSP:llä ole aiemmin ollut. Tällaisia ovat esimerkiksi ´Terveen talon toteutuksen kriteerit`-ohjausjärjestelmä”, kertoo PTS Kiinteistötekniikan toimitusjohtaja Juhani Koponen.

Koponen jatkaa PTS:n toimitusjohtajana toistaiseksi.  PTS Kiinteistötekniikan 18 asiantuntijaa siirtyvät sulautumisen myötä Suomen WSP:lle.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Kirsi Hautala, WSP
puh: 040 845 5481
kirsi.hautala@wspgroup.fi

toimitusjohtaja Juhani Koponen,PTS Kiinteistötekniikka
puh: 010 322 0901
juhani.koponen@pts.fi

 

 

WSP
WSP on monialainen suunnitteluyritys, joka tunnetaan vaativista suunnittelukohteista ja kestävistä ratkaisuista. Ydinpalvelumme ovat Yhdyskunnat, Rakennetekniikka, Korjausrakentaminen ja Sillat.

Suomen WSP on osa kansainvälistä WSP Groupia, jossa työskentelee noin 34 500 asiantuntijaa yli 500 toimistossa ympäri maailmaa. Vuonna 2014 WSP osti teollisuudessa ja infrassa maailman tunnustetuimpiin kuuluvan suunnittelutoimiston Parsons Brinckerhoffin. Yrityskaupan myötä lukeudumme nyt maailmaan johtaviin suunnitteluyrityksiin alallamme.

Suomen WSP:n palveluksessa on 350 asiantuntijaa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 29 miljoonaa euroa. Asiakkaamme tuntevat WSP:n ratkaisujen aktiivisena löytäjänä, jonka kanssa on helppo toimia.

www.wspgroup.fi

PTS-Kiinteistötekniikka Oy

PTS-Kiinteistötekniikka Oy on kiinteistötekniikan insinööritoimisto, joka toimii pääasiassa Keski-Suomessa. Palvelutarjontaamme kuuluvat rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapalvelut sekä rakennuttaja-, valvonta- ja projektinjohtopalvelut uudis- ja peruskorjaushankkeissa.

Yli 25 vuoden urakointi- ja rakennuttajakokemus takaa teknisen tietotaidon ja kustannustehokkaan ajattelutavan kaiken kokoisten vahinkosaneeraus-, kuivaus- ja rakennusprojektien läpiviennissä. Kuntotutkimusten, kosteusvaurioiden kuivauksien sekä monipuolisten rakennusprojektien kokemus ja pätevöitynyt henkilöstö luovat vankat edellytykset vaativien kohteiden ammattitaitoiseen hoitamiseen.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme hallitsemaan hankkeensa vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti sovitun aikataulun puitteissa.

www.pts.fi

 

RSLab Oy

RSLab Oy tuottaa sisäilman laatuun ja rakennusmateriaalien haitta-aineisiin liittyviä laboratoriopalveluja. Palveluihimme kuuluvat näyteanalyysien lisäksi näytteenoton koulutus, asiantuntijalausunnot sekä konsultointi. RSLab Oy on akkreditoitu (FINAS) testauslaboratorio T283, jonka pätevyysalueena ovat asumisterveyskemia ja -mikrobiologia (ilmanäytteet: VOC, TVOC ja Andersen), rakennusmateriaalinäyte sekä pintanäyte. Laboratoriolla on myös Eviran hyväksyntä mikrobiologisille ja kemiallisille asumisterveystutkimuksille.

www.rslab.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs