Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Voiko lämpökameran hankinta olla enää kustannuskysymys?

Juha-Elektro Oy

Voiko lämpökameran hankinta olla enää kustannuskysymys?

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2011 klo 14:00
Julkaisija: Juha-Elektro Oy

Maailman johtava lämpökameravalmistaja FLIR Systems on tuonut markkinoille lämpökameran Flir i3, jonka hintataso on jo kuluttajaakin houkutteleva, alle tuhat euroa. Flir i3-mallin tarkoitus on tuoda lämpökamerakuvauksen mahdollisuus kaikille asiasta kiinnostuneille riippumatta siitä onko kyse teollisuusympäristöstä, sähkö- tai rakennusalasta vai oman kodin lämpövuodoista.

Jokainen yli -273 °C:n lämpötilassa oleva kohde lähettää lämpösäteilyä, jota ei voi havaita paljain silmin, mutta joka näkyy lämpökamerassa. Lämpökamera kuvaa kohteiden lähettämän lämmön määrää. Kameran lämpökuvat koostuvat värikartasta, josta näkyy kohteiden pintalämpötilat. Lämpökamera paikallistaa poikkeuksellisen kuumat tai kylmät alueet tai komponentit. Monissa tapauksissa juuri kuumeneminen aiheuttaa laitevikoja.

Lämpökameralla on helppo paikallistaa rakennusten kosteusvauriot, vuodot, energiahäviöt ja sähköviat. Lämpökamera onkin korvaamaton työkalu monilla aloilla, koska sen avulla voi havaita piilevät ongelmat, tehdä nopeita vahinkojen arviointeja ja ennaltaehkäistä vahinkoja. Mittaamisen lisäksi lämpökameran helppokäyttöisen ohjelmiston avulla löydöistä voi välittömästi tuottaa selkeitä raportteja sekä analysoida ja kirjata havaintoja.

FLIR Systems on eri sovelluksiin tarkoitettujen lämpökameroiden suunnittelija ja valmistaja. Sillä on yli 50 vuoden kokemus alalta, ja tuhansia sen valmistamia lämpökameroita käytetään ympäri maailman ennakoivassa kunnossapidossa, rakennustarkastuksissa, tutkimus- ja kehitystyössä, turvallisuus- ja valvontasovelluksissa, meriliikenne- ja autokäytössä sekä muissa pimeänäkösovelluksissa.

Lisätietoja
Juha-Elektro Oy
Asiakaspalvelu p. 010 8328 110
myynti@juha-elektro.fi
Lue lisää lämpökameroista

Liitetiedostot

Juha-Elektro Oy on teollisuutta, suunnittelua ja urakointia palveleva sähköteknisten tuotteiden myynti- ja markkinointiyritys. Toiminnan perustana ovat laadukkaat tuotteet ja hyvä, yksilöllinen palvelu. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. liittimet, mittalaitteet, ohjelmoitavat logiikat ja väylätuotteet, pienjännitetuotteet, releet ja optot, turvatekniikan tuotteet sekä työkalut ja asennustarvikkeet.Juha-Elektrolla on maanlaajuinen jälleenmyyntiverkosto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs