Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Virtuaalitodellisuus uudeksi välineeksi asuntokauppaan

Aktia Kiinteistönvälitys

Virtuaalitodellisuus uudeksi välineeksi asuntokauppaan

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2016 klo 13:05
Julkaisija: Aktia Kiinteistönvälitys

Aktia Kiinteistönvälitys aloittaa ensimmäisenä Suomessa virtuaaliasuntoesittelyt

Aktia Kiinteistönvälityksen myyntikohteisiin voi tutustua virtuaalisesti omalta kotisohvalta tai välittäjän toimitiloissa, kun asuntoihin pääsee vierailemaan virtuaalilasien avulla. Palvelu vähentää näyttöjen tarvetta ja helpottaa niitä, jotka etsivät asuntoa kauempaa.

Vuoden aikana Aktia on valmistautunut tulevaan teknologiauudistukseen 3D-kuvaamalla yli 230 kohdetta. Kaikki kuvatut ja tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet on siirretty myös virtuaaliseen todellisuuteen. Toteutus tapahtuu suomalaisen yhteistyökumppanin, Realest3D:n avulla.

– Katsominen on mahdollista yhdistämällä Etuovessa tai Oikotiellä olevan esittelyn virtuaalilaseihin napauttamalla vr-kuvaketta, Aktia Kiinteistönvälitys Oy:n aluejohtaja Saara Murtovaara kertoo.

Tutustu kohteisiin satojen kilometrien päässä

Virtuaalinen maailma tulee koteihin vauhdilla, ja nyt myös kodinvaihto on osana muutosta. Virtuaalilasien nopea kehitys ja käyttö peliympäristössä on vauhdittanut lasien tuloa kuluttajille ja samalla laskenut välineiden hintoja.

– Kaikilla kuluttajilla ei vielä ole omia laseja, joten meillä on lähiviikkoina tulossa useisiin toimipisteisiin virtuaalilasit, joita asunnon ostaja voi lainata tutustuakseen haluamaansa asuntoon – tai vaikka useampaan yhdellä kertaa. Haluamme olla edelläkävijöitä ja hyödyntää tekniikan tuomia uusia mahdollisuuksia, Murtovaara korostaa.

Virtuaaliesittelyjen avulla asunnon myyjän ei tarvitse järjestää asuntoesittelyjä yhtä tiuhaan, vaan lasien avulla myytävään asuntoon voi tutustua kuin olisi itse paikan päällä. Ostaja puolestaan säästää aikaa, kun useampi asunto on mahdollista katsoa kerralla. Uusi tekniikka hyödyntää myös ostajia, jotka etsivät kotia toisesta kaupungista, vaikka satojen kilometrien päästä. Kauempanakin sijaitsevat myyntikohteet voi kiertää kotisohvalta käsin.

– Olemme innoissamme, kun voimme ensimmäisinä Suomessa tarjota asiakkaillemme uusia innovaatioita, jotka nopeuttavat ja helpottavat asunnonvaihtoa. Tämä ei enää ole tulevaisuutta, vaan nykypäivää, toteaa Aktia Kiinteistönvälityksen toimitusjohtaja Katriina Remahl.

Lisätietoja:
Aktia Kiinteistönvälitys, aluejohtaja Saara Murtovaara, puh. 040 764 4317
Aktia Kiinteistönvälitys, toimitusjohtaja Katriina Remahl, puh. 040 300 2311

Virtuaalilaseja voi testata Aktian toimipisteissä viikolla 43. Ota yhteyttä Saara Murtovaaraan, jos haluat testata laseja.

Aktia-konsernin perustukset valettiin 1825, kun vanhin Suomessa nykyisin toimivista talletuspankeista perustettiin. Aktia Kiinteistönvälitys koostuu paikallisista kiinteistönvälitystoimistoista, jotka kuuluvat Aktia-konserniin. Yhdessä pankin kanssa Aktia Kiinteistönvälitys tarjoaa palvelukokonaisuuden, joka kattaa kiinteistönvälityksen lisäksi pankkipalvelut ja vakuutukset. Aktia Kiinteistönvälityksessä työskentelee noin 60 henkilöä. www.aktialkv.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs