Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Uusinta uutta: Höyryhuone omaan kotiin – näin onnistut

MyyAsuntoni.fi

Uusinta uutta: Höyryhuone omaan kotiin – näin onnistut

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2015 klo 07:30
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Höyrysauna kuuluu kylpylöiden vakiovarustukseen ja maailmalla on pelkästään höyrysaunan puitteissa toimivia kylpylöitä. Höyrysaunan lämpötila on matalampi kuin suomalaisessa saunassa yleensä ja ilmankosteus käytännössä niin suuri kuin mahdollista. Tästä johtuen höyry on pehmeämpää ja tiheämpää – höyrysauna sopiikin hyvin suomalaisen saunan rinnalle. Harvian Jussi Valkonen kertoo MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelun blogissaan, mitä tarvitaan, että höyrystä pääsee nauttimaan myös oman kodin rauhassa.

Suunnittelu

Ensin pitää olla höyryhuoneelle sopiva tila. Tilaa tarvitaan parista neliömetristä ylöspäin – mitoitus riippuu pääasiassa käyttäjämäärästä. Höyryhuoneen ilmanvaihto ja putkitus on suunniteltava LVI-ammattilaisen avulla. Laattojen valinta vaatii suunnittelua; netistä löytyy avuksi runsaasti inspiroivaa kuvamateriaalia.

Rakenteet

Höyryhuoneen seinät voi muurata harkoista ja penkit valaa betonista. Seuraavat vaiheet, vesieristyksen ja laatoituksen asentaminen, ovatkin laatoittajan heiniä. Höyryhuoneen kaareva katto ei ole ainoastaan muotoseikka: jos katto on suora, siihen tiivistyvä vesi alkaa pisaroida saunojien niskaan.

Tekniikka

Höyryn tuottamiseen tarvitaan höyrynkehitin. Höyrynkehittimen teho valitaan tilan koon ja materiaalien mukaan kuten kiukaissa. Paras sijoituspaikka on viereisessä huoneessa sijaitseva tekninen tila. Jos haluat rentoutua eukalyptuksen tuoksussa, mukaan varustukseen kannattaa valita tuoksupumppu. Asennustöihin tarvitaan LVI- ja sähköammattilainen.

Lue koko blogi: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/04/08/hoyryhuone-omaan-kotikylpylaan-nain-se-onnistuu/.

MyyAsuntoni.fi on Suomen kattavin kiinteistönvälittäjäportaali, jossa on mukana yli 500 kiinteistönvälittäjää. Sivustolla olevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni, twitter.com/myyasuntonifi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs