Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Uusi Uponor Decibel on hiljainen kiinteistöviemärijärjestelmä

Uponor

Uusi Uponor Decibel on hiljainen kiinteistöviemärijärjestelmä

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 09:40
Julkaisija: Uponor

Kiinteistöviemäröinniltä vaaditaan nykyisin pitkäikäisyyden, kustannustehokkuuden ja moitteettoman toiminnan lisäksi alhaista melutasoa. Helposti ja nopeasti asennettava Uponor Decibel on ääntä vaimentava, paineeton kiinteistöviemärijärjestelmä, joka soveltuu rakennuksen sisäpuoliseen viemäröintiin sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Erittäin hyvin ääntä vaimentava Uponor Decibel -järjestelmä valmistetaan monikerrosrakenteisesta, mineraalivahvistetusta polypropeenista. Vahva, mutta kevyt järjestelmä soveltuu etenkin ääniteknisesti vaativiin kohteisiin kuten kerrostaloihin, hotelleihin, sairaaloihin, toimistorakennuksiin sekä kaksikerroksisiin pien- ja rivitaloihin.

Tuotepäällikkö Jaana Honkonen Uponor Infrasta toteaa ääntä vaimentavien kiinteistöviemärijärjestelmien yleistyvän sekä uudis- että korjausrakentamisessa.

– Kiinteistöviemäröinnin äänitekniikkaan kiinnitetään nykyisin yhä enemmän huomiota jo rakennushankkeiden suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi korjausrakentamisessa on hyvä tilaisuus päivittää viemäröinnin äänitekniikka nykyaikaiselle tasolle.

Helppo, nopea ja paloturvallinen asennus

Uponor Decibel -järjestelmä on nopea, kevyt ja vaivaton asentaa. Perinteisen valurautajärjestelmän asentamiseen verrattuna aikaa säästyy jopa puolet.

Putken katkaisu voidaan tehdä sahalla tai putkileikkurilla ja muhviliitokset tekevät asennuksesta sujuvaa ahtaissakin tiloissa. Asentamisessa ei tarvita tulitöitä, joten asennus on paloturvallista.

Työtä nopeuttaa myös tehtaalla valmiiksi betonoitu, asennusvalmis Decibel-pohjakulma, jonka ansiosta työmaalla säästytään muotittamiselta ja valamiselta.

Täysin yhteensopiva Uponor HTP -järjestelmän kanssa

Decibel-järjestelmä on täysin yhteensopiva perinteisen Uponor HTP -kiinteistöviemärijärjestelmän kanssa. Decibel-putkistot voidaan esimerkiksi rakennuksen alapohjassa liittää suoraan HTP-viemäriputkistoihin.

Uponor Decibel -kiinteistöviemärijärjestelmässä on yleisemmin käytetyt putkikoot Ø 50, 75 ja 110 mm sekä laaja osavalikoima.

Pitkäikäinen, korroosionkestävä Decibel-järjestelmä on kotimainen tuote, joka valmistetaan Nastolassa.

 

Lisätietoja: Tuotepäällikkö Jaana Honkonen, Uponor Infra, puh. 020 129 2141, jaana.honkonen@uponor.com

 

Liitteenä olevaa kuvaa voi vapaasti käyttää jutun yhteydessä.

Kuvateksti: Uponor Decibel -kiinteistöviemärijärjestelmässä on yleisemmin käytetyt putkikoot Ø 50, 75 ja 110 mm sekä laaja osavalikoima.

 

Liitetiedostot

Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pohjois-Euroopassa Uponor on myös merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja. Uponorissa työskentelee yhteensä noin 4000 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 ylitti miljardi euroa. Uponorin osake on listattu NASDAQ Helsingissä. Lisätietoja: uponor.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs