Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Uusi Karves-Eneron -palvelu maksimoi kiinteistöjen kilpailukyvyn

Karves yhtiöt

Uusi Karves-Eneron -palvelu maksimoi kiinteistöjen kilpailukyvyn

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2016 klo 09:45
Julkaisija: Karves yhtiöt

Karves Yhtiöiden ja Eneron Oy:n yhteinen uusi palvelukokonaisuus on luotu parantamaan kiinteistöportfolioiden kilpailukykyä. Konseptin ainutlaatuisuus syntyy tavasta yhdistää kiinteistö- ja insinööriosaaminen, energiajohtaminen sekä investointien suunnittelu ja toteutus kokonaispalveluksi. Palvelu luo asiakkaille edellytykset kiinteistöjen tavoitteelliseen johtamiseen ja investointien optimointiin.

Järjestelmällistä tiedolla johtamista

Karves-Eneron –palvelu perustuu EnerOnline™- tietojärjestelmän käyttöön. Sen avulla tunnistetaan kustannustehokkaasti potentiaalisimmat kiinteistöt, laaditaan niille energiatehokkuus- ja pitkän tähtäimen suunnitelmat sekä viedään hankkeet onnistuneesti läpi. Ohjelmisto mahdollistaa energiakulutuksen seurannan sähköisistä laskuista, mikä johtaa luotettavaan, tietoon perustuvaan ja kustannustehokkaaseen energiajohtamiseen. 

Investoinnit ja teknologia palvelemaan kiinteistöomistajan tavoitteita

Kiinteistön omistajat saavat johtamismallin, työvälineet ja asiantuntijuuden tekniseen ja energiataloudelliseen johtamiseen. Tavoitteena on investointien suuntaaminen tuottavimpiin hankkeisiin ja yli-investointien välttäminen.

- Otamme huomioon kiinteistönomistajan tavoitteet ja strategian sekä haemme niihin korjausvelan ja energiankäytön vähentämisen kannalta parhaiten soveltuvat ratkaisut, oikein mitoitettuna. Tavoitteena on maksimaalinen hyöty ja käyttäjien tyytyväisyys. Tarvittaessa palvelun saa avaimet käteen –periaatteella, määrittelyistä teknisiin valintoihin ja toteutukseen asti, Karves Yhtiöiden toimitusjohtaja Kim Karves summaa yhteen.  

Käyttäjien eli asukkaiden tai vuokralaisten tyytyväisyys rakentuu oikeasta vuokratasosta suhteessa esimerkiksi sijaintiin ja kiinteistön kuntoon. Oikein mitoitetuilla investoinneilla kiinteistöihin saadaan oikea kulurakenne sekä energiatehokkuuden tuottama kulusäästö.

Rakennetun kiinteistökannan energiansäästöpotentiaali on valtava. Eneron Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kontro muistuttaa, että yleisesti hyväksytty arvio, noin 30 %:n potentiaali, merkitsee 8 mrd:n euron vuotuista säästöä. Tämä perustuu erilaisiin, nykyaikaisen teknologian mahdollistamiin parannustoimenpiteisiin. EnerOnline™-pilvipalvelu on kehitetty tunnistamaan ja ohjaamaan nämä toimenpiteet kohteisiin, joissa potentiaali on suuri ja joissa investointien tuotto on mahdollisimman korkea. Erityisesti kiinteistöportfolioiden omistajat arvostavat tätä lähestymistapaa. Suuressa kuvassa kyse on kaikkien osapuolten eduista, niin omistajien, vuokralaisten kuin kansantaloudenkin.

Taustaa:

Eneron Oy on Karves Yhtiöt Oy:n osakkuusyhtiö. Karves Yhtiöt ja Eneron Oy toimivat samoissa toimitiloissa Helsingissä, Kalasatamassa. EnerOnlinen kehitystyötä on tehty Tekesin tukemana.

Lisätiedot:

Kim Karves 
toimitusjohtaja, Karves Yhtiöt Oy 
040 500 4927, kim.karves@karves.fi  

Jarmo Kontro 
toimitusjohtaja, Eneron Oy 
050 566 6390, jarmo.kontro@eneron.fi 

Liitteenä olevia kuvia voi vapaasti käyttää juttujen yhteydessä. Kuviin merkintä: Karves Yhtiöt / Dennis Lillkåll paitsi EneronHelsinki.jpg kuvaan merkintä Eneron Oy. 

Liitetiedostot

Karves-Eneron - kiinteistösalkkujen kilpailukyvyn parantaminen omistajien ja käyttäjien yhteiseksi parhaaksi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs