Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Tiedote Mäntyharjun kansalaisopiston tiloihin kohdistuneesta sisäilmatutkimuksesta

Mäntyharjun kunta

Tiedote Mäntyharjun kansalaisopiston tiloihin kohdistuneesta sisäilmatutkimuksesta

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 13:00
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kansalaisopistossa on suoritettu sisäilmatutkimuksia, joista henkilöstö pyysi selvitystä. Tutkimukset ovat kohdistuneet tiettyyn osaan rakennusta. Asiasta on pidetty henkilökunnalle tiedotustilaisuus tiistaina 13.10. aamupäivällä.

Tässä vaiheessa tutkimustuloksissa ei ole havaittu mitään, mikä vaarantaisi henkilöstön ja opiskelijoiden terveyden kyseisissä tiloissa.

-Tutkimuksen raportin johtopäätöksissä todetaan, että tutkittujen tilojen ilmanvaihto vaatii tasapainotusta. Lisäksi kyseisten tilojen lämpötila tulisi saada alhaisemmaksi, terveystarkastaja Marko Nyyssönen kertoo.

Selvitystyötä ja tutkimuksia jatketaan edelleen, jotta kaikki riskitekijät pystytään sulkemaan pois. Kunta tekee asiassa yhteistyötä työterveyttä hoitavan Terveystalon ja terveysviranomaisten kanssa. 

 

Lisätiedot:

Tekninen johtaja Tapio Montonen, 040 0753 846, tapio.montonen@mantyharju.fi

Mäntyharju on noin 6300 asukkaan luonnonkaunis kulttuurikunta Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs