Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Thermian uuden Eco-kiinteistölämpöpumppumalliston takuu nousee 3 vuoteen

Thermia Lämpöpumput

Thermian uuden Eco-kiinteistölämpöpumppumalliston takuu nousee 3 vuoteen

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 08:30
Julkaisija: Thermia Lämpöpumput

Thermia toi markkinoille uudet kiinteistölämpöpumput Robust Econ ja Solid Econ viime syksynä. Nyt Uuden Eco-malliston tuotetakuu nousee 3 vuoteen ja koskee myös takautuvasti jo myytyjä Eco-malliston lämpöpumppuja. Eco-mallistosta löytyvät sopivat lämpöpumput pienistä suuriin kiinteistöihin. Thermian Robust Eco ja Solid Eco kiinteistölämpöpumppujen avulla voidaan tuottaa lämpöä, lämmintä käyttövettä ja jäähdytystä kiinteistön eri osiin. Thermia on maalämpöalan pioneereja ja on toiminut lämpöpumppualalla jo yli 40 vuotta.

Thermia toi markkinoille lokakuussa 2013 uuden kiinteistöihin soveltuvan Eco – lämpöpumppumalliston. Mallistoon kuuluvat Solid Eco ja Robust Eco kiinteistölämpöpumput. Eco-malliston tuotetakuu on ollut aiemmin 2 vuotta, mutta nyt takuu nousee 3 vuoteen. Tuotetakuu käsittää koko lämpöpumpun. Uusi 3 vuoden takuu myönnetään takautuvasti kaikkiin uuden Eco-malliston myytyihin lämpöpumppuihin 2013 syksystä lähtien.

 

Eco-malliston kiinteistölämpöpumput voivat hyödyntää energiaa maasta, vedestä tai poistoilmasta. Lämpöpumpulla voi korvata olemassa olevan järjestelmän tai kytkeä sen nykyisen lämmitysratkaisun rinnalle. Parhaimmassa tapauksessa säästöt lämmityskuluissa voivat olla jopa 80 %.

 

Solid Eco on joustava ratkaisu suuriin kiinteistöihin, joissa halutaan maksimaalinen suorituskyky perustoiminnoilla ja matalilla investointikustannuksilla. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi koulut, kartanot, kirkot, liiketilat ja urheiluhallit. Solid Eco löytyy teholuokissa 22, 26, 33 ja 42 kW.  Solid Ecoon on saatavilla myös Thermia Online etäohjaus, jonka avulla lämpöpumppua voidaan valvoa ja ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella mistä tahansa. Online-toiminnon avulla lämpöpumppu lähettää automaattisesti tiedon jos jotakin on tarkistettava.

 

Robust Econ vuosihyötysuhde on parantunut jopa 24 % verrattuna edeltävään malliin. Robust Econ voidaan sanoa olevan kiinteistölämpöpumppumarkkinoiden parhaimmistoa tehokkuudessa ja suorituskyvyssä. Uudessa mallissa on entistä tehokkaampi kompressori, uusi kylmäaine ja uuden sukupolven lämmönvaihtimen käsittävä kylmäainepiiri.

 

- Yhdestä markkinoiden parhaimmista lämpöpumpuista on tullut vieläkin parempi versio nyt 3 vuoden takuulla. Lämmityskuluja huomattavasti laskeva Robust Eco on oikea valinta aina pienistä taloyhtiöistä jopa todella suuriin hankkeisiin. Uudistukset yhdessä luotettavuuden ja eriomaisten toimintojen kanssa tekevät uudesta Robust-Eco mallista erittäin kilpailukykyisen, kertoo Thermia Lämpöpumppujen tuotepäällikkö Yrjö Urjansson.

 

Robust Eco sopii erinomaisesti suuriin kiinteistöihin, joissa on monimutkaisempi lämmitysjärjestelmä sekä tarve monipuolisiin toimintoihin. Robust Eco pystyy kommunikoimaan muiden ohjausjärjestelmien kanssa. Sitä voidaan ohjata ja valvoa yhden systeemin avulla, joka kerää kaikki tiedot yhteen paikkaan, esimerkiksi hälytykset, hissit, ilmanvaihto jne. Robust Econ avulla voidaan ohjata jopa yhdeksää eri lämmityspiiriä, esimerkiksi pattereita, lattialämmitystä, puhallinkonvektoreita ja ilmanvaihdon lämmitystä. Sen avulla voidaan myös jäähdyttää ja lämmittää samanaikaisesti kiinteistön eri osia. Energiaa säästyy kun lämmitettäessä syntyvää kylmää ilmaa käytetään saman kiinteistön varasto- tai liiketilojen jäähdyttämiseen.

 

Robust Eco on saatavilla teholuokissa 22, 26, 33 ja 42 kW. Suurin mahdollinen teholuokka on 336 kW, joka saadaan yhdistämällä 8x42 kW:n lämpöpumppua kaskadina.

 

Thermian Eco-malliston kiinteistölämpöpumput ovat saatavilla valtuutettujen Thermia jälleenmyyjien kautta.

 

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät Thermian kotisivujen tuote-esitteistä http://www.thermia.fi/lampopumppu-asiakirjat/_thermia-dokumentit.asp

 

 

Lisätiedot, kuvat ja materiaalipyynnöt

Markkinointikoordinaattori Anniina Penttilä

Puh. 020 761 9687 Sähköposti anniina.penttila@thermia.fi

 

Vapaasti julkaistavissa olevat kuvat löytyvät Thermian kotisivuilta http://www.thermia.fi/yritys/kuvat.asp.

 

Liitetiedostot

 

Thermia Lämpöpumput

Thermia Lämpöpumput on yksi markkinoiden johtavista lämpöpumppuvalmistajista ja maalämpöalan pioneereja. Thermia on toiminut lämmityksen parissa 90 vuotta, joista 40 vuotta lämpöpumppujen saralla. Thermian tuotevalikoimaan kuuluvat maalämpö, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput. Thermia tarjoaa valtuutettujen jälleenmyyjiensä kautta lämpöpumppuratkaisuja sekä pieniin että suuriin kiinteistöihin avaimet käteen – konseptilla. Thermian tuotekehityskeskus  ja tuotanto sijaitsevat Arvikassa, Ruotsissa. Thermia Lämpöpumpuilla on 73 miljoonan euron liikevaihto ja noin 200 työntekijää eri maissa. Lue lisää www.thermia.fi.

 

Thermia Lämpöpumput on osa Oy Danfoss Ab:ta ja kuuluu tanskalaiseen Danfoss-konserniin. Danfoss on maailman johtava energiatehokkaiden ratkaisujen toimittaja, jonka tuotteita myydään yli 100 maassa ympäri maailmaa. Konsernin liikevaihto on 4,3 miljardia euroa ja sen palveluksessa on noin 23 000 työntekijää. Lue lisää www.danfoss.fi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs