Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Tervetuloa Hämeen linnan vallihaudan kunnostustöiden esittelytilaisuuteen maanantaina 1.6.2015 klo 12.

Senaatti-kiinteistöt

Tervetuloa Hämeen linnan vallihaudan kunnostustöiden esittelytilaisuuteen maanantaina 1.6.2015 klo 12.

Kutsu.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 09:00
Julkaisija: Senaatti-kiinteistöt

Kutsu medialle

Hämeen linnassa jatkuvat tänäkin kesänä kunnostustyöt.  Museovirasto ja Senaatti-kiinteistöt esittelevät vuoden 2015 kesällä tehtäviä korjaustöitä tiedotusvälineiden edustajille maanantaina 1.6.2015 klo 12 alkaen.  Kokoontuminen on Hämeen linnan eteläisen sillan edustalla.

Hämeen linnassa tehtävät korjaustyöt kestävät useita vuosia ja niitä tehdään kesäaikoina.  Tämän vuoden työt ovat jatkoa kesällä 2013 aloitetulle vallihaudan kunnostustyölle.  Museoviraston museokohteiden siirryttyä Senaatti-kiinteistöjen hallintaan vuoden 2014 alusta niiden rahoitustilanne parani merkittävästi, ja monia korjauksia on pystytty käynnistämään ripeään tahtiin.

Kesällä 2015 tehtäviä kunnostustöitä esittelevät Museoviraston ja Senaatti-kiinteistöjen edustajien lisäksi muun muassa pääsuunnittelija ja rakennuttajakonsultti. 

 

Tervetuloa!     

 

Lisätietoja:  Viestintäpäällikkö Outi Tarkka,  Senaatti-kiinteistöt p. 040 579 4779.

 

Senaatti-kiinteistöt on liikelaitos, jonka tehtävänä on tarjota valtionhallinnolle toimitiloja ja niihiin liittyviä palveluja. Huolehdimme valtion kiinteistövarallisuudesta yhteiskuntavastuullisesti ja luomme osaamisellamme arvoa yhteiskunnalle. Senaatti-kiinteistöjen hallinnassa on merkittävä määrä kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti arvokasta kiinteistöomaisuutta.  Museokohteissa Senaatti-kiinteistöt ja Museovirasto tekevät tiivistä yhteistyötä.  Senaatti-kiinteistöt - teemme tilaa onnistumiselle.  www.senaatti.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs