Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Taina Mustamo nimitetty Kiinteistömaailman viestintäjohtajaksi

Kiinteistömaailma

Taina Mustamo nimitetty Kiinteistömaailman viestintäjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 09:00
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma Oy:n viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty filosofian maisteri Taina Mustamo. Hän aloittaa uudessa tehtävässä 1.1.2016.

Taina Mustamo siirtyy Kiinteistömaailmaan Danske Bankista, jossa hän on viimeksi työskennellyt Suomen lehdistösuhteista vastaavana. 

- Suomalaisten varallisuudesta huomattavan suuri osa muodostuu omasta tai sijoitusasunnoista; kun puhutaan suomalaisten varoista, ovat aivan keskeisimmässä osassa asunnot. Ja kun puhutaan kodeista ja kodinvaihdosta, liikutaan elämän tärkeimpien asioitten äärellä. On innostavaa päästä uutena viestijänä vauhdittamaan Kiinteistömaailman pyrkimyksiä uudistaa kiinteistönvälitystä ja tekemään työtä sen puolesta, että mahdollisimman moni rohkaistuu asunnonvaihtoon ja asuu näin elämäntilanteeseensa parhaassa mahdollisessa kodissa, Mustamo sanoo.

Uudessa tehtävässään Taina Mustamo raportoi Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Erkki Heikkiselle.

Lisätiedot:

Erkki Heikkinen, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 433 2080
Taina Mustamo, viestintäjohtaja, Kiinteistömaailma Oy (1.1.2016 alkaen), puh. 050 4240045

Liitetiedostot

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista 55 eri paikkakunnalla, 110 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs