Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Suomen paras työpaikka Vincit kasvaa räjähdysmäisesti - uusi pääkonttori suunnitteilla paraatipaikalle

Vincit

Suomen paras työpaikka Vincit kasvaa räjähdysmäisesti - uusi pääkonttori suunnitteilla paraatipaikalle

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 00:00
Julkaisija: Vincit

Lähes sata henkeä työllistävä Vincit Oy on palkannut kuluvan vuoden aikana kymmenittäin työntekijöitä ja nykyiset toimitilat Tampereen Hervannassa ovat auttamatta jäämässä pieniksi. Vincit onkin lähtenyt suunnittelemaan tulevaa pääkonttoriaan Tampereen ydinkeskustaan.

“Vincitin maskotti ja voimaeläin on musta kumiankka. Tästä syystä halusimme, että myös tuleva pääkonttorimme muistuttaa ulkomuodoltaan ankkaa” toteaa Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Uuteen pääkonttoriin mahtuvat Vincitin oman väen lisäksi myös Vincitin asiakkaat. “Virittelemme aivan uudenlaista liiketoimintamallia, jossa toimitilavuokrat kuuluvat projektien hintaan”, jatkaa Kuitunen. Tiloja voidaan hyödyntää myös yrityshautomona.

Suunniteltu visio toteutetaan yhteistyössä nykyisen vuokraisännän, Technopolis Oyj:n kanssa. ”Monitilatoimistot ja muuntojoustavat tilat ovat Technopoliksen ydinosaamista ja olemme mielellämme mukana kehittämässä innovatiivisille asiakkaillemme toimintaympäristöjä, jotka edesauttavat asiakkaidemme kasvua”, kertoo johtaja Satu Eskelinen Technopoliksesta.

Suunnitellun rakennuksen pinta on itsepuhdistuvaa nanomateriaalia. Pinta hylkii erityisesti lintujen ulosteita, mikä on tärkeää koska rakennuksen odotetaan toimivan kaikenlaisten soidinmenojen keskusareenana. Ylimääräiset lämmöt johdetaan harakoille, joille rakennetaan yhdyskunta rakennuksen katolle. Käkiä torjutaan valepesillä, mutta haikarat ovat tervetulleita vierailulle.

Tuleva pääkonttori sijaitsee rautatien päällä, ja junat ajavat rakennuksen alitse. Vincit onkin ehdottanut VR:lle munan muotoisia Pendolinoja, jotta Tampereelle saapuvat junat näyttäisivät ankan munimilta. Rakennuksen automatiikka on integroitu VR:n Junat kartalla -palveluun ja sen myötä ankka tervehtii iloisesti vaakkuen etelästä ja Jyväskylän suunnalta saapuvia junia. Turun suuntaan menevien junien päälle ankka päästää haisevan tervehdyksen, jos TPS on edellisenä iltana voittanut Tapparan.

 

Lisätietoja:

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Technopolis Oyj
Johtaja Satu Eskelinen
p. 050 655 70
satu.eskelinen@technopolis.fi

Liitetiedostot

--

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan
95 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut.
Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen munimattomuustakuun. www.vincit.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa
Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa
moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää
asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 500 yritykselle ja 32 000 työntekijälle
Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. www.technopolis.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs