Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Skanska rakentaa lisää uusia koteja Niittymaan Liberti-kortteliin Espoossa

Skanska Oy

Skanska rakentaa lisää uusia koteja Niittymaan Liberti-kortteliin Espoossa

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2015 klo 10:15
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska jatkaa vuonna 2012 aloitetun Espoon Niittymaan Liberti-kaupunkikorttelin rakentamista. Liberti-korttelin seuraava kohde on As. Oy Espoon Fiilinki, jonne tulee 43 kotia kahdeksaan kerrokseen. Mukana on asuntoja yksiöistä neljän huoneen koteihin. Asuntojen ennakkomarkkinointi on aloitettu, ja rakentaminen käynnistyy vuoden 2016 alussa. Uudet kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2017. 

”Liberti on omaleimainen puistokortteli Niittymäen ja Taivalmäen suojassa, lähellä Tapiolaa ja vain vajaan kilometrin päässä tulevan Länsimetron asemasta. Korttelin sydämen muodostaa vehreä ja vireä keskuspuisto. Sen keskelle tulee asukkaiden kohtaamispaikka Miitti, josta löytyvät kerhotilat ja korttelisauna. Pihakannen alla sijaitsevaan autohalliin, Biiliparkkiin, on kulku suoraan taloyhtiöiden porraskäytävistä”, kertoo Anu Åkerman.

”Libertin rakennusten arkkitehtuurissa on leikkisyyttä, väriä ja linjakkuutta. Sama tunnelma ulottuu myös Fiilinkiin. Tilavimpia koteja lukuun ottamatta Fiilingin asuntopohjista on jätetty sauna pois, jolloin kaikki neliöt on saatu tehokkaasti käyttöön. Asunnoissa on mietitty toimivaa arkea myös pienemmissä yksityiskohdissa; esimerkiksi kääntyvä suihkuseinä vapauttaa tarvittaessa tilaa muille toiminnolle, vaikkapa vaatehuollolle. Lähes jokaiseen kotiin kuuluu myös tilava lasitettu parveke. Korttelipihan puolelta, talon toisesta kerroksesta, löytyy puolestaan koteja, joissa on omat terassit”, kuvailee Skanska Kotien projektipäällikkö Anu Åkerman

Skanskan kumppanina Fiilingin suunnittelussa on HPK Arkkitehdit Oy.

Skanska Kotien ensimmäinen Liberti-kortteliin rakentama talo, Espoon Suulperi, valmistui syksyllä 2014. Tammikuussa 2016 valmistuu Espoon Konkari. Yhteensä Skanska Kodit rakennuttaa kortteliin noin 350 asuntoa, jonka lisäksi Skanska on toteuttanut kortteliin noin 230 asuntoa muille rakennuttajille. Kokonaisuudessaan Liberti-korttelin on suunniteltu valmistuvan vuonna 2019.


Lisätietoja:

Skanska Kodit, projektipäällikkö Anu Åkerman, puh. 040 184 0201, anu.akerman[at]skanska.fi

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh.040 5019816 cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

www.skanska.fi/fiilinki

Lisätietoja Liberti-korttelista: www.liberti.fi


Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

http://www.skanska.fi

http://www.twitter.com/skanskafinland

http://www.facebook.com/skanskafinland

http://www.skanska.fi/blogit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs