Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Schneider Electriciltä Altivar Machine ATV320-taajuusmuuttajat koneenrakentajille

Schneider Electric

Schneider Electriciltä Altivar Machine ATV320-taajuusmuuttajat koneenrakentajille

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 10:21
Julkaisija: Schneider Electric

Altivar Machine ATV320 on osa Altivar Machine -tuoteperhettä, joka on suunnattu erityisesti koneenrakentajille (OEM). Uudella taajuusmuuttajalla saadaan lisää suorituskykyä laajasti erilaisiin koneenrakentajien tarpeisiin ja sovelluksiin. ATV320-sarjan taajuusmuuntajissa on kiinnitetty erityisesti huomiota koneenrakentajille tärkeisiin ominaisuuksiin ja vaatimuksiin, kuten esimerkiksi suorituskykyyn. Sarjan tehoalue on 0,18 kW:sta aina 15 kW asti.

Koneenrakentajana saat etua monipuolisista ominaisuuksista ja joustavuudesta:

 • Kirja- ja kompaktimallin rakenne ja muoto tarjoavat joustavuutta, kun taajuusmuuttaja sijoitetaan koneen yhteyteen, koteloon tai kaappiin.
 • Laaja liitettävyys mahdollistaa liitännän yleisimpiin Ethernet- ja sarjaliikennepohjaisiin verkkoihin. EtherNet IP ja CANopen kautta taajuusmuuttajan integroituminen Schneider Electric Machine Struxure ympäristöön sekä PLCopen toimintojen hyödyntäminen.
 • Luotettava ja tarkka ohjaus asynkroni- ja synkronimoottoreille.
 • Vaativaan ympäristöön IEC 60721-3-3 luokan 3C3 vaatimukset täyttävä piirikorttisuojaus varmistaa koneen toiminnan vaativissa olosuhteissa. Luotettava toiminta aina ympäristölämpötilaan 50 °C:ta asti täydellä suorituskyvyllä ja tehonalennuksella 60 °C:een asti.
 • Koneturvan toiminnot ovatmukana vakiona. STO (Safe Torque Off) ja lisäksi neljä muuta turvatoimintoa auttavat saavuttamaan koneen suunnitelussa direktiivin 2006/42/EC vaatimukset.

Altivar Machine on suunniteltu koneenrakentajan haasteisiin ilman kompromissejä!

Luokkansa parhaan taajuusmuuttajan valitseminen tarkoittaa monesti kustannusten nousua. Toisaalta valittaessa optimaalista taajuusmuuttajaa, on jouduttu tinkimään luotettavuudesta, liitettävyydestä tai käytön helppoudesta. ATV320 on lähtökohtaisesti suunniteltu täyttämään OEM:n vaativat ja moniulotteiset tarpeet huomioiden elinkaaren ja kustannustehokkuuden kokonaisuudessaan.

Sovellusalueet:

 • Materiaalinkäsittely
 • Materiaalintyöstö
 • Pakkaussovellukset
 • Nostokäytöt
 • Tekstiiliteollisuus
 • Mekaaniset toimilaitteet

 

Tuotelinkki: http://www.schneider-electric.com/en/product-range/63440-altivar-machine-atv320/?filter=business-1-automation-and-control&parent-category-id=2900

 

Lisätietoja tuotteesta:

Heikki Hietanen
Offer Manager: Industrial components & Drives
Industry Business
+358 (0)50 414 02 31
heikki.hietanen@schneider-electric.com

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli noin 27 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme.

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI ja LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electric

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs