Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Rustholli Remontit haluaa kasvaa - uusien franchising-yrittäjien haku käynnistyy maaliskuussa

Rustholli Remontit Oy

Rustholli Remontit haluaa kasvaa - uusien franchising-yrittäjien haku käynnistyy maaliskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 08:15
Julkaisija: Rustholli Remontit Oy

Kodin sisäpuolisiin remontteihin erikoistuneen Rustholli Remontit Oy:n kasvu jatkuu. Yritys käynnistää uusien franchising-yrittäjien haun maaliskuussa. Tavoitteena on kasvattaa ketjusta 30 yrittäjän verkosto vuoteen 2020 mennessä.

Rusthollin maaliskuussa käynnistyvä yrittäjärekrytointi keskittyy Etelä-Suomeen. Suunnitelmissa on avata kolmesta viiteen uutta yksikköä Porvoon, Järvenpään, Hyvinkään, Hämeenlinnan ja Lahden talousalueille. Rusthollin toimitusjohtajan Jarmo Sassalin mukaan nyt on hyvä aika kasvattaa yrittäjävetoisen ketjun tarjontaa.

Rusthollin laajennuttua franchisingyrittäjyyden myötä, olemme huomanneet, että kaikkialla palvelumallimme on otettu ilolla vastaan. Kuluttajat haluavat riskittömän ja mahdollisimman helpon vaihtoehdon kotinsa remontille. Vaikka uusien asuntojen rakentaminen on vähentynyt, halutaan panostaa asumiseen remontoimalla ja kunnostamalla vanhaa”, kertoo Sassali. 

Laajentumisen myötä Rustholli pystyy työllistämään lisää osaajia uusilla alueilla, sillä palvelumallin vahvuutena on oma, suomalainen henkilökunta. Ketju toimii franchisingmallilla, jossa Rustholli tarjoaa yrittäjille käyttöön brändin ja konseptin. Jokainen Rustholli-yksikkö on alle 10 työntekijän työyhteisö, jossa yrittäjä osallistuu itse toimintaan. Tämä mahdollistaa sen, että yrittäjä toimii omalla alueellaan joustavasti ja lähellä asiakasta, mutta saa samalla tuekseen ketjun yhteiset toimintamallit, tuki- ja taustaverkoston sekä jatkuvan koulutuksen.

Sassali on tyytyväinen, että franchisingyrittäjyys selvästikin koetaan hyvänä vaihtoehtona siirtyä myös palkkatyöstä yrittäjäksi. Franchisingyrittäjänä hallinnoinnista ja markkinoinnista säästyvän ajan pystyy käyttämään itse työn tekemiseen, yrittäjän eduin. 

Rustholli-ketjulla on yksiköt pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen lisäksi Tampereella.

 

Lisätietoa:

Rustholli Remontit Oy, Jarmo Sassali, toimitusjohtaja, 040 595 6425, jarmo.sassali@rustholli.fi

http://www.rustholli.fi/rekrytointi/. http://www.rustholli.fi/

Kuvia toimitukselliseen käyttöön http://www.rustholli.fi/yritys/media

Rustholli-ketju on erikoistunut kodin sisäpuolisiin remontteihin. Ketjun liikevaihto 2014 oli 3,1 M€, ja se työllistää 30 rakennusalan ammattilaista. Remontit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas saa yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvät palvelut sekä materiaalit. Rustholli-brändi on syntynyt vuonna 1997 ja sen nimissä on tehty jo yli 16.000 kodin remonttia. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs