Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Ruotsalainen Leos Lekland -konsepti tulee Suomeen – Kempeleeseen rakentuu upea Leon Leikkimaa -sisäliikuntapuisto!

Lehto Group Oyj

Ruotsalainen Leos Lekland -konsepti tulee Suomeen – Kempeleeseen rakentuu upea Leon Leikkimaa -sisäliikuntapuisto!

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 12:30
Julkaisija: Lehto Group Oyj

Lehto Group -konserniin kuuluva Rakennusliike Koivukoski Oy rakentaa noin 5000 m2 liikerakennuksen Kempeleeseen liikuntakeskus Zempin viereen. Tiloihin sijoittuu mm. ruotsalainen Leos Lekland -sisäliikuntapuisto, jonka 4000 m2 tilatarpeet täyttävät suurimman osan uudesta liikerakennuksesta.

Uusi lasten sisäliikuntapuisto sijoittuu erittäin keskeiselle paikalle kauppakeskus Zeppelinin ja rakenteilla olevan liikuntakeskus Zempin välittömään läheisyyteen. Pohjoismaiden johtava, ruotsalainen Leos Lekland -konsepti rantautuu nyt ensi kertaa Suomeen nimellä Leon Leikkimaa. Lehdon rakentamat ensimmäiset sisäliikuntapuistot Kempeleeseen sekä Tampereelle valmistuvat loppuvuodesta 2016. Rakennustyöt Kempeleessä käynnistyvät kesäkuun aikana.

Kempeleen kunnan katukuva ja tarjonta kehittyy kovaa vauhtia. Hauska ja viihtyisä Leon Leikkimaa tarjoaa Oulun ja lähikuntien lapsiperheille mukavan ja toiminnallisen ajanviettopaikan. Zeppelinin alueen palveluiden keskittyminen ja kehittyminen lisää alueen houkuttelevuutta myös matkailijoiden keskuudessa. 

Hankkeella ei ole merkittävää vaikutusta Lehto-konsernin vuoden 2016 tulokseen tai taloudelliseen asemaan.

Lisätietoja:

Lehto: Tapio Kankkonen p. 0400 831 058  (tapio.kankkonen@lehto.fi)

Leon Leikkimaa: Robert Lexberg +46 70 666 2933  (robert.lexberg@leoslekland.se)

Kempele: Tuomas Lohi p. 0500 688 594  (tuomas.lohi@kempele.fi)

Kuvapyynnöt:

Miia Kiiskinen p. 0500 589 234(miia.kiiskinen@lehto.fi)

Liitetiedostot

Lehto (ent. Päätoimija) on rakennus- ja kiinteistöalan konserni, jonka talousohjattu toimintamalli perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamalli tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 450 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs