Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » ROYAL IMTECH -KONSERNIIN KUULUVAT EMC TALOTEKNIIKKA JA LVI-HELIN TIIVISTÄVÄT RIPEÄSTI YHTEISTYÖTÄÄN SUOMESSA

EMC Talotekniikka

ROYAL IMTECH -KONSERNIIN KUULUVAT EMC TALOTEKNIIKKA JA LVI-HELIN TIIVISTÄVÄT RIPEÄSTI YHTEISTYÖTÄÄN SUOMESSA

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2013 klo 12:11
Julkaisija: EMC Talotekniikka


Yhteinen iso kansainvälinen omistaja tuo kahdelle suomalaiselle rakennusalan osaajalle luonnollisen mahdollisuuden tiivistää yhteistyötään. EMC Talotekniikka Oy ja LVI-Helin Oy tarttuvat tilaisuuteen aikailematta.

Hollantilainen Royal Imtech NV osti joulukuussa EMC Talotekniikan ja kilpailuviranomaiset hyväksyivät kaupan tammikuun loppupuolella. Royal Imtech NV:hen kuuluva ruotsalainen NVS oli ostanut LVI-Helinin vuonna 2008.

Yhteistyön tiivistäminen merkitsee yhteisten tukipalveluiden hyödyntämistä, hankintayhteistyötä sekä parempaa asiakaspalvelua projektiliiketoiminnassa, palveluissa ja kehityksessä. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2012 noin 120 M€. Yhtiöt palvelevat asiakkaita Suomessa yhteensä 14 paikkakunnalla ja henkilöstöä niillä on yhteensä 660.

– Yhdessä LVI Helinin kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin ja monipuolisemmin, toteaa EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen tyytyväisenä.

Uudessa toimintamallissa LVI Helin Oy vastaa palveluista Länsi-Suomen alueella Eurassa, Raumalla ja Kaarinassa. LVI Helin on urakoinut muun muassa Kampin hiljentymiskappelin sekä Kampin palvelukeskuksen LVI-työt Helsingissä, Jumbo-Flamingo Park kylpylän lv-työt Vantaalla sekä useiden asuintalojen, julkisten rakennusten, liikkeiden ja teollisuustilojen lvi-töitä eri puolilla Länsi- ja Etelä-Suomea. Huoltokohteita ovat muun muassa UPM Rauma, Rauman kaupunki ja Säkylän Varuskunta.

LVI-Helinin toimitusjohtaja Jaakko Helin toimii EMC Talotekniikka Oy:n Länsi-Suomen alueen johtajana, liittyy EMC Talotekniikka Suomi Oy:n johtoryhmään ja raportoi EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajalle Kimmo Liukkoselle.

– Yhteistyön tiivistäminen EMC:n kanssa näinkin pikaisesti antaa meille reippaasti kaipaamaamme lisäresurssia, iloitsee Jaakko Helin.

”Yhteistyöllä parempaa talotekniikkaa”
Lisätiedot:
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448,
kimmo.liukkonen@emctalotekniikka.fi

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava konserni, joka on muodostunut liittämällä yhteen merkittäviä alueellisia yhtiöitä. Vanhimmat yhtiöistä on perustettu jo vuonna 1925. Konserni palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti etelästä pohjoiseen. Liikevaihto vuonna 2012 oli yli 106 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 580. www.emctalotekniikka.fi


LVI-Helin Oy on vuonna 1959 perustettu ja on yksi Länsi-Suomen suurimmista lämpö-, vesi- ja ilmastointialan yrityksistä. Vaativat lvi-urakat suunnittelusta luovutukseen ja laitteistojen mittaukset, säädöt ja huollot sekä asennusvalmiit esivalmistetut New Air 2000 ilmanvaihtokonehuoneet. Liikevaihto vuonna 2012 oli yli 13 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 80.  www.lvi-helin.fi


Royal Imtech N.V. on eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja, mm. sähköratkaisujen, informaatioteknologian sekä mekaanisten ratkaisujen aloilla. www.imtech.eu


29,000 henkilöä työllistävän Imtech:n vuosittainen liikevaihto on yli 5.1 miljardia euroa. Imtechillä on vahvat asemat rakennus- ja teollisuusmarkkinoilla Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Itävallassa, Itä-Euroopassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Turkissa ja Espanjassa. Yhtiö on lisäksi vahva toimija eurooppalaisilla informaatioteknologia ja -liikennemarkkinoilla ja globaaleilla merenkulun markkinoilla. Imtech palvelee yli 23,000 asiakasta tuottamalla heille lisäarvoa integroiduissa sekä monialaisissa kokonaisratkaisuissa, jotka johtavat parempiin liiketoimintaprosesseihin ja tehokkuuteen Imtech:n asiakkaiden keskuudessa, palvellen myös asiakkaiden omia asiakkaita. Yhtiö tarjoaa myös ratkaisuja, jotka vievät kohti kestävää yhteiskuntaa - esimerkiksi energia-, ympäristö-, vedenkäsittely- ja liikennetoimialoilla.


Imtech:n osake on listattu NYSE Euronext Amsterdamissa, jossa Imtech on noteerattu Midkap-indeksissä. Imtech:n osake on myös noteerattu Dow Jones STOXX 600 -indeksissä. www.imtech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs