Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Rockfon Color-all: Värikäs, vaimentava alakatto vapauttaa suunnittelua

Rockfon A/S

Rockfon Color-all: Värikäs, vaimentava alakatto vapauttaa suunnittelua

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2012 klo 12:00
Julkaisija: Rockfon A/S

Tanskalainen akustisten tuotteiden erikoisosaaja Rockfon on uudistanut alakattojen värimaailman. Yli 30 värisävyn valikoima on vastaus suunnittelijoiden vaatimuksiin saada alakattoihinkin trendikäs ilme.

 Rockfon Color-all -värivalikoima on luotu Rockfonin ja Carlin Internationalin yhteistyönä. Kansainvälisesti tunnettu Carlin International ennustaa sisustukseen ja arkkitehtuuriin vaikuttavia tulevia trendejä intuition, tutkimuksen ja yhteiskunnalliseen kehityksen pohjalta. Tuloksena on tyylin, markkinoinnin ja viestinnän yhdistävä luova prosessi.

34 sävyä, kuusi innoittavaa teemaa

Rockfon Color-all antaa alakatolle modernin ilmeen. Valikoimassa on kiinnitetty huomiota niin tilojen omaleimaisuuteen kuin käyttäjien hyvinvointiin ja viihtyvyyteenkin. Rockfon Color-all -värejä on 34. Ne on valittu ja ryhmitelty visuaalisen vaikutuksen ja miellyttävyyden mukaan kuuteen teemaan:

  • City Tones – Pehmeä ja elegantti väripaletti on viritetty urbaaniin tunnelmaan. Harmaat sävyt ovat täydellinen vaihtoehto tavalliselle valkoiselle ja luovat tiloihin modernin ilmapiirin.
  • Natural Tones – Maanläheiset sävyt ovat saaneet innoitusta luonnosta. Ne sopivat erityisen hyvin arkkitehtonisiin ympäristöihin, jotka sisältävät kivi- ja puuelementtejä.
  • Sensorial Tones – Rauhoittavat ja tunteisiin vetoavat värit ovat omimmillaan vapaa-ajan kohteissa sekä hyvinvointipalvelujen ja terveydenhuollon tiloissa.
  • Energetic Tones – Voimakkaat ja ainutlaatuiset sävyt vangitsevat katseet ja luovat tiloihin välittömästi tunnistettavaa omaleimaisuutta. Ne sopivat erityisesti vaativiin ympäristöihin, esimerkiksi kouluihin, myymälöihin, baareihin ja ravintoloihin.
  • Precious Tones – Yllättävät värit luovat myös harmoniaa. Niiden hienostunut metallinhohto saa aikaan ihastuttavan tunnelman muun muassa hotelleihin, ostoskeskuksiin ja ravintoloihin.
  • Sophisticated Tones – Voimakkaan täyteläiset sävyt sopivat yhteen rohkeiden ratkaisujen kanssa. Niiden avulla voi korostaa esimerkiksi baarien, ravintoloiden, teatterien ja konserttisalien elegantteja ympäristöjä. 


Täysin kierrätettävät, kestävät levyt

Rocfon Color-all -levyihin on saatu kestävä ja erittäin tasainen väri uuden teknologian ansiosta. Levyt ovat entistä sileämpiä ja mattapintaisia, mikä tuo esiin värien oikean sävyn. Erimittaisina saatavien levyjen reunat voi jättää joko näkyviin tai piilottaa kokonaan tai osittain. Suunnittelun vapaudet ovat rajattomat.

 Rockfon Color-all -tuotteet vaimentavat ääntä erinomaisesti (αw=0,95–1,00) ja ovat palonkestäviä (luokitus A1 ja A2-s1, d0). Ne kestävät taipumatta jopa 100-prosenttista suhteellista kosteutta, mikä takaa tuotteiden pitkäikäisyyden. Rockfon Color-all -alakattolevyt ovat myös täysin kierrätettäviä.

Rockfon Color-all tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, jotka luovat harmoniaa alakattojen ja asuintilojen välille. Niiden avulla voi luoda rauhoittavia sairaalaympäristöjä, upeita kulttuuri- ja monitoimitiloja, miellyttäviä opetus- ja toimistotiloja sekä kutsuvia myymälöitä.

 

Lisätietoja englanniksi

Line Helmark, Rockfon Area Marketing Manager, Skandinavia
Puh. (+45) 46 55 85 27, matkapuh. (+45) 41 61 61 14

 Lisätietoja suomeksi

Aki Kahra, Rockfon aluemyyntipäällikkö, Suomi
Puh. +358 9 8563 5880, matkpuh.  +385 40 1291 505

 

Kuvatekstit 

1. Garbon_hotel

Väri ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä. Akustiset Rockfon Color-all  -alakattolevyt antavat tilalle modernin ja omaleimaisen ilmeen.

2. Piscine de Stouen

Kylpylän vahvasti sininen katto korostaa vettä elementtinä ja rakennuksen raikasta sini-valkoista ilmettä.

3. Geo Center

Ei enää tylsiä valkoisia alakattoja, vaan suunnittelun ja värien vapautta.

 


Liitetiedostot

Rockfon A/S

Rockfon tarjoaa kattavan valikoiman akustisia ratkaisuja, esimerkiksi alakattolevyjä, seinävaimennuslevyjä, melunvaimentimia ja saarekkeita. Kaikissa tuotteissa on 100-prosenttinen kivivillaydin. Rockfon-tuotteet ovat tunnettuja tyylikkäästä muotoilusta, estetiikasta ja helppokäyttöisyydestä. Lisäksi ne ovat paloturvallisuudeltaan ja akustisilta ominaisuuksiltaan erinomaisia. Tuotteet ovat mittapysyviä jopa tiloissa, joissa suhteellinen kosteus on sata prosenttia. Levyjen pinta ei ime kosteutta, mikä ehkäisee haitallisten mikro-organismien kuten homeen, sienten ja bakteerien kasvua. Rockfon-alakattolevyt ovat myös täysin kierrätettäviä. 

www.rockfon.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs