Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Riihelän päiväkodin avajaiset tiistaina 12.5.2015

Lahden kaupunki

Riihelän päiväkodin avajaiset tiistaina 12.5.2015

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2015 klo 15:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kutsu median edustajille
Tervetuloa Riihelän päiväkodin avajaisiin tiistaina 12.5. klo 9, Uotilankatu 6,

 

Riihelän päiväkodin lapset ja henkilökunta viihtyvät uusissa tiloissa

Riihelän uusissa päiväkotitiloissa on toimittu tammikuun puolivälistä, ja nyt on avajaisten vuoro. Avajaisten ohjelmassa on sivistyslautakunnan puheenjohtaja Eero Vainion ja päiväkodinjohtaja Minna Metsäkankaan puheenvuorot sekä lasten ohjelmaa ja taloon tutustumista.

Niin lapset kuin työntekijät ovat ottaneet uudet, värikkäät ja hyvin äänieristetyt tilat omikseen.
- Erityisesti hyvää palautetta on tullut liikuntasalista, monitoimitilasta, pienryhmä- sekä kuivaushuoneesta, päiväkodinjohtaja Minna Metsäkangas kuvaa.
- Henkilökunnan työskentelyä helpottavat suunnittelu- ja neuvottelutilat sekä ajanmukaiset atk-välineet, hän jatkaa.

Uuteen Riihelän päiväkotiin on yhdistetty vanhat Riihelän ja osa Pirttiharjun päiväkodista. Nyt yhdistettynä toimivat paitsi kaksi erillistä päiväkotia myös kahden työyhteisön henkilökunta ja toimintakulttuuri.
- Yhteisen matkan uuden talon henkilökunnan kanssa aloitimme vuosi sitten toukokuussa tutustumalla toisiimme. Lähdimme rakentamaan yhteistä pohjaa tulevalle toiminnalle, Metsäkangas kertoo.

Tällä hetkellä Riihelän päiväkodissa on lapsia 115, ryhmiä on 6. Alakerrassa on pienten ryhmä, sisarusryhmä sekä 3-5 -vuotiaiden ryhmä. Yläkerrassa on 3-5 -vuotiaiden ryhmä sekä kaksi esiopetusryhmää, jossa toisessa on myös viisivuotiaita. Ensi syksynä päiväkodissa aloittaa 40 esikoululaista.

Koko läntisen alueen palvelurakenne on muuttumassa varhaiskasvatuksen osalta, kun uuden Riihelän päiväkodin lisäksi syksystä saadaan käyttöön Jalkarannan päiväkodin uudet tilat Jalkarannan monitoimitalo Jalossa sekä Metsäkankaan päiväkodin uudet tilat. Metsäkankaan koulua peruskorjataan parhaillaan yhteisiksi päiväkoti-, nuoriso- sekä 1.-2-luokkalaisten koulutiloiksi.   


Lisätiedot
Lahden kaupungin sivistystoimia, varhaiskasvatuspalvelut
päiväkodinjohtaja Minna Metsäkangas, puh. 050 398 5792
päivähoitojohtaja Mika Harju, puh. 050 559 7901

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs