Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Responda 113 perustaa seuraavan sukupolven hälytyskeskuksen Tampereelle

Responda 113

Responda 113 perustaa seuraavan sukupolven hälytyskeskuksen Tampereelle

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2015 klo 10:00
Julkaisija: Responda 113

Responda 113 laajentaa toimintaansa ja perustaa uuden hälytyskeskuksen Tampereelle. Toiminta Tampereen uusissa toimitiloissa alkaa maaliskuussa 2015. Uuden hälytyskeskuksen painopistealueet ovat kybervalvonta, kiinteistöautomatiikan etävalvonta, globaali kone- ja laitevalvonta sekä hoivaan liittyvät valvontapalvelut kuten turvapuhelimien hälytysten vastaanotto.

Responda 113 on uudistanut yrityksille ja julkiselle sektorille tarjottavat hälytyskeskuspalvelut Suomessa. Kasvuyritys aloitti toimintansa viime keväänä. Markkinoiden edistyneimmän teknologian ansiosta Responda 113 tarjoaa 24/7 hälytyskeskus- ja johtokeskuspalvelut kustannustehokkaasti ja keskitetysti yhdestä valvomosta. Palvelut kattavat yritysturvallisuuden koko sektorin, mm. liiketoimintariskien kartoittamisesta, tietoturvaan, etävalvontaa ja kenttäjohtamiseen. Responda 113:n 24/7 valvonta- ja hälytyskeskusratkaisulla asiakas saa aina parhaan tilannekuvan sekä kustannustehokkuuden valvontapalveluihin.

”Kysyntä markkinoilla on todella yllättänyt meidät positiivisesti, ja pääsemme nyt laajentamaan toimintaamme Tampereelle. Aloitamme rekrytoinnit tammikuun aikana. Haemme mm. hälytyskeskuspäivystäjiä ja toimihenkilöitä”, kertoo Responda 113:n toimitusjohtaja Petri Kokkonen.

Lisätietoja: Petri Kokkonen, toimitusjohtaja, petri.kokkonen@responda113.fi, 0500 481 818

Responda 113 Oy

Responda 113 tarjoaa etävalvontaa palveluna. Ainutlaatuisen kattava reaaliaikainen tilannekuva yhdistää tietoa mistä tahansa internetiin kytketyistä järjestelmistä ja antureista. Hälytystilanteissa tieto ohjaa toimimaan heti oikein, normaalitilanteiden lisäarvo on erilaisten toimenpiteiden automaattinen hallinta. Kustannustehokas kokonaispalvelu mahdollistaa ennakoivan etävalvonnan missä tahansa maailmassa. Perustana on markkinoiden edistyksellisin hälytyskeskusjärjestelmä, joka auttaa huolehtimaan ihmisistä ja omaisuudesta. Vuonna 2014 perustetun Responda 113 Oy:n omistavat kotimaiset yritykset Insta DefSec Oy ja Tabulon Oy. Lisää palveluistamme www.responda113.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs