Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » REMAX aloitti yhteistyön Fortumin kanssa

REMAX Suomi

REMAX aloitti yhteistyön Fortumin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: REMAX Suomi

 

Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin lukeutuva REMAX aloitti yhteistyön Fortumin kanssa. Tarkoituksena on tarjota asunnon ostajille helppo tapa hoitaa kodin sähkösopimusasiat kuntoon.

Fortum ja REMAX tarjoavat yhteistyössä asunnon ostajalle etupaketin, jossa asiakas saa uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, vakuutusedun ja hyvityksen heti ensimmäiselle uuden kodin sähkölaskulle. Tämän lisäksi tiettyihin REMAXin välityskohteisiin asennetaan Fortum Fiksu -lämmityksenohjauspalvelu, jonka avulla asiakas voi säästää lämmityskuluissaan jopa 20 %. FortumFiksu -palvelu ohjaa kodin lämmitystä automaattisesti sähköpörssin edullisimmille tunneille ja tuo näin merkittävää säästöä lämmityskustannuksiin. Palvelu sopii asuntoihin, joissa on varaava vesikiertoinen sähkölämmitys tai öljylämmitys.

Perinteisen välitystoiminnan rinnalle uusi malli

”Tällainen yritysten välinen yhteistyön muoto on lisääntymässä myös kiinteistövälityksessä. Tavoitteenamme on lisätä asiakastyytyväisyyttämme ja tarjota asiakkaallemme selvää lisäarvoa perinteisen välitystoiminnan rinnalla. Asunnonhankkijat arvostavat asioinnin helppoutta. Siksi meille oli luontevaa aloittaa yhteistyö Fortumin kanssa”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Aalto REMAXilta.

”Sähkösopimuksen teko liittyy olennaisena osana muuttamiseen ja se tulisi tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa. Tämä on meille hyvä tapa kohdata asiakkaita ja olla siellä missä asiakkaat tarvitsevat sähköä”, kertoo myyntijohtaja Tuomas Oksanen Fortumilta.

Uuden ajan Fortum Fiksu -lämmityksenohjauspalvelu tuo sekä myyjälle että ostajalle lisäarvoa. Se nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo merkittävää säästöä asiakkaan lämmityskustannuksiin ja lisää asumismukavuutta.

REMAX tarjoaa vastaavasti Fortumin asiakkaille merkittävän asiakasedun. Fortumin asiakkaan hankkiessa asunnonvälityspalvelun Remaxin kautta, hän saa 500 euron alennuksen sähkölaskulleen. 

 

Lisätietoja:
REMAX Suomi, toimitusjohtaja Pasi Aalto
puh. 0400 322 232
pasi.aalto@remax.fi
www.remax.fi

Fortum, myyntijohtaja Tuomas Oksanen
puh. 040 3579145
tuomas.oksanen@fortum.com
www.fortum.fi

 

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä REMAXilla on noin 300 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa.  Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. Pääkaupunkiseudulla REMAX on toiseksi suurin välitysketju heti Kiinteistömaailman jälkeen.

REMAX toimii globaalisti yli 40 vuoden kokemuksella reilussa 95 maassa noin 6 500 toimiston ja yli 100 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

 

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluja. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2014 Fortumin liikevaihto oli 4,75 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,35 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 8 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.
www.fortum.com/fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs