Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Rakentamisen startti Aviapoliksessa – Aviabulevardin ensimmäinen lapionpisto Ilmailumuseossa to 26.2. klo 12:00-12:45

Skanska Oy

Rakentamisen startti Aviapoliksessa – Aviabulevardin ensimmäinen lapionpisto Ilmailumuseossa to 26.2. klo 12:00-12:45

Kutsu.
Julkaistu: 16.02.2015 klo 09:45
Julkaisija: Skanska Oy

Helsinki-Vantaan lentoaseman naapurustossa on käynnissä iso myllerrys. Kehäradan Aviapolis-asema otetaan käyttöön kesällä 2015. Aseman yhteyteen on rakenteilla uusi kaupunkikortteli, johon tulee toimistotalo, hotelli ja muita palveluita.

Skanska on käynnistänyt korttelin ensimmäisen hankkeen, Aviabulevardi-toimistotalon rakennustyöt. Korttelin on tarkoitus olla valmis vuonna 2016 siten, että toimistotalo valmistuu keväällä 2016 ja hotellin on suunniteltu avautuvan syksyllä 2016. Lisäksi alueelle on tulossa liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan hankkeeseen ja alueen tuleviin suunnitelmiin, joista kertovat Skanska, Vantaan kaupunki ja maanomistaja Lentoasemakiinteistöt. Tilaisuus on Ilmailumuseossa torstaina 26.2. klo 12:00−12:45 ja halukkaille on tarjolla lounas.

Olet myös lämpimästi tervetullut juhlistamaan ensimmäistä lapionpistoa tontille klo 13.00 (osoite: Tietotie 4, 01530 Vantaa). Paikalle on muutaman minuutin kävely Ilmailumuseolta.  

Liitetiedostot

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä vuoden lopussa 2 179.

Seuraa Skanskaa sosiaalisessa mediassa:

www.facebook.com/skanskafinland

www.twitter.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs