Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Pohjola Rakennus haastaa Länsi-Suomen rakennusmarkkinat

Pohjola Rakennus Oy

Pohjola Rakennus haastaa Länsi-Suomen rakennusmarkkinat

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Pohjola Rakennus Oy

Suomen johtava yksityinen rakennusyhtiö Pohjola Rakennus -konserni laajentaa toimintaansa Länsi-Suomeen. Elokuun alussa 2015 toimintansa aloittavan Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Mikko Kilpi. Laajenemisen jälkeen yhtiön toiminta-alueina ovat Uusimaa, Pirkanmaa sekä Keski-, Länsi- ja Itä-Suomi.

Tytäryhtiön perustaminen Länsi-Suomeen on osa konsernin kasvuhakuista liiketoimintastrategiaa.
- Siihen kuuluu uusien liiketoiminta-alueiden etsiminen ja uusien yhtiöiden perustaminen silloin, kun edellytyksiä kannattavalle ja kasvavalle toiminnalle alueelta löytyy. Tavoitteenamme on, että Länsi-Suomen tytäryhtiöstä kehittyy johtava toimija toiminta-alueellaan, kertoo konserninjohtaja Juha Metsälä.

Pohjola Rakennuksen myötä Länsi-Suomen markkinoille tulee uusi kustannustehokas projektinjohtourakointiin perustuva rakennusyhtiö.
- Tarjoamme asiakkaillemme osaavan ja kilpailukykyisen vaihtoehdon alueella jo toimivien alan yritysten lisäksi. Näin alueelle tulee lisää kilpailua ja koko ala kehittyy.

Mikko Kilpi (40) siirtyy Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi ja yhtiön osakkaaksi Hartelan aluejohtajan tehtävistä. Hän on luonut Hartelalla pitkän uran toimien yrityksessä mm. rakennuttajapäällikkönä ja työpäällikkönä.

Hän kiinnostui Pohjola Rakennus -konsernista huomatessaan, että yhtiö on kyennyt kasvattamaan toimintaansa niin liikevaihdon kuin tuloksen osalta tilanteessa, jossa muiden isompien rakennusliikkeiden toiminta on supistunut.
- Myös konsernijohtajan ajatukset yhtiön toimintakulttuurista, arvoista ja rakentamisen tavoista ovat täysin yhteneväisiä omien ajatusteni kanssa, Kilpi kertoo.

Hänen mukaansa talouden taantuma on selvästi taittumassa.
- Asuntokaupan jälleen lähtiessä käyntiin Varsinais-Suomen asuinrakentamisessa on potentiaalia lähes kaksinkertaistua tämänhetkiseen tilanteeseen nähden. Tässä on Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen kasvun paikka.

Yhtiön ensi askeleita tänä vuonna tulevat olemaan uuden henkilöstön rekrytointi sekä oikeanlaisen, asuinrakentamiseen soveltuvan tonttikannan hankinta.
- Pääsääntöisesti asuntorakentamisemme keskittyy Turun olemassa oleviin lähiöihin sekä tietenkin koko Länsi-Suomen alueella kasvaviin ja kehittyviin kaupunkeihin ja kuntiin. Haluamme tuoda markkinoille ns. normaalihintaisia uudisasuntoja, joita markkinoilla ei ole vähän aikaan ollut. Asuinrakentamisen lisäksi toimimme myös aktiivisesti kilpailu-urakointimarkkinoilla.

Lisätietoja:

Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus -konserni, p. 041 459 0600, juha.metsala@pohjolarakennus.fi
Mikko Kilpi, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomi, p. 050 467 5768, mikko.kilpi@icloud.com

Liitetiedostot

Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomi

Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomesta tulee Pohjola Rakennus -konsernin Turun seudulle 1.8.2015 perustettava tytäryhtiö. Vuonna 1989 perustettu Pohjola Rakennus -konserni rakentaa vuosittain yli 700 asuntoa sekä lukuisia toimitilakohteita ja pysäköintilaitoksia Pirkanmaalle, Uudellemaalle, Jyväskylään, Hämeenlinnan seudulle sekä Itä-Suomeen. Konserni työllistää yhteensä yli 700 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on n. 70 henkilöä. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli n. 86 miljoonaa euroa, vuodelle 2015 on budjetoitu 107 miljoonaa euroa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asunto-, toimitila- ja infrarakentaja toiminta-alueillaan sekä johtava senioriasuntojen rakentaja Suomessa.

Lisätietoa: www.pohjolarakennus.fi ja www.eloisakoti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs