Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy toteuttavat maanvaihtoja Kaupin kampuksella

SYK Oy

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy toteuttavat maanvaihtoja Kaupin kampuksella

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 13:48
Julkaisija: SYK Oy

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri toteuttivat 12.4.2016 jo alustavasti vuonna 2013 sovitut maanvaihdot Tampereen Kaupin alueella.

Vuoden 2013 esisopimuksessa oli alustavasti sovittu, että maanvaihdot toteutetaan, kun Kaupin kampusaluetta koskeva uusi asemakaava on vahvistettu. Nyt asemakaava on vahvistettu ja vaihdot voidaan toteuttaa. Järjestelyllä kumpikin osapuoli saa omistukseensa uuden asemakaavan mukaiset tontit, jotka mahdollistavat oman rakennuskannan kehittämisen palvelemaan paremmin tilojen käyttäjiä.

SYK on aloittanut kehityksen jo, kun se rakentaa alueelle Arvo 2 uudisrakennusta olemassa olevan Arvo rakennuksen välittömään läheisyyteen. Tampereen yliopiston toiminnot Medisiinarinkadun varrella olevasta kahdesta vanhasta rakennuksesta siirtyvät uudisrakennukseen, sen valmistuessa kesällä 2016.

Maanvaihdon tavoitteena on luoda vetovoimainen tulevaisuuden Kaupin kampus, joka muodostaa hyvän ja toimivan yhteisön. Tampereen kaupungin suunnittelema raitiovaunureitti kulkee tulevaisuudessa aivan Arvo -rakennusten editse ja päätepysäkki välittömässä läheisyydessä lisää saavutettavuutta ja alueen vetovoimaa. Omistajaa vaihtaneet määräalat olivat noin 20 000 m2 suuruisia.

Lisätietoja: Suomen Yliopistokiinteistöt Oy, toimitusjohtaja Mauno Sievänen puh. 0400 630 733, mauno.sievanen@sykoy.fi

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK Oy) on vuonna 2009 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaitaan tuottaen tilaa kampusalueilla. Kampusalueille rakentuu yliopistokaupunkien sykkivä sydän ja kampukset tarjoavat yhteistyöalustaa niin oppimiselle, tutkimiselle kuin yritystoiminnallekin.www.sykoy.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs