Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Paperinkeräys ostaa Rauhala Oy:n asiakassopimuskantaa

Paperinkeräys Oy

Paperinkeräys ostaa Rauhala Oy:n asiakassopimuskantaa

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 15:15
Julkaisija: Paperinkeräys Oy

Kierrätys- ja ympäristönhuoltopalveluja valtakunnallisesti tarjoava Paperinkeräys on sopinut espoolaisen keräysliike Rauhala Oy:n kanssa sen asiakassopimuskannan ostamisesta. Sopimus sisältää asiakkuudet kotikeräyspaperin, keräyskartongin ja luottamuksellisten asiakirjojen eli tietoturvapalvelun osalta.

Espoon Juvanmalmilla sijaitseva Rauhala Oy on Paperinkeräyksen pitkäaikainen kumppani, joka on kerännyt pääkaupunkiseudun kiinteistöasiakkailtaan kotikeräyspaperia ja kartonkia sekä luottamuksellisia asiakirjoja. Rauhalan 650 000 euron liikevaihdosta merkittävä osa siirtyy kaupan myötä Paperinkeräykselle.

”Nyt toteutettu ja 30. huhtikuuta voimaan astunut liiketoimintakauppa laajentaa asiakaskantaamme, jolle meillä on antaa Paperinkeräyksen laaja tarjooma sekä upouuden, toukokuun alussa käyttöön otettavan Viinikkalan tuotantoyksikön kapasiteetti. Rauhala on pitkäaikainen kumppanimme, jolta ostamme kotikeräyspaperin ja kartongin kuljetuspalveluita jatkossakin”, Paperinkeräyksen toimitusjohtaja Kyösti Pöyry kertoo.

”Muuttuneessa markkinatilanteessa ja tuottajavastuuasiat huomioiden nyt toteutettu ratkaisu tuntui kaikkein järkevimmältä”, Rauhala Oy:n toimitusjohtaja Seppo Rauhala toteaa.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Kyösti Pöyry, Paperinkeräys Oy, puh. 050 555 5087, kyosti.poyry@paperinkerays.fi

toimitusjohtaja Seppo Rauhala, Rauhala Oy, puh. 040 502 0103

Paperinkeräys-konserni tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kattavat ja luotettavat kierrätys- ja ympäristönhuoltopalvelut sekä tuotteet kaikkialla Suomessa. Metsäteollisuuden omistama ja vuonna 1943 perustama Paperinkeräys Oy huolehtii myös keräyspaperin tuottajavastuusta koko maassa.

Konsernin yritykset ostavat, käsittelevät ja myyvät käytettyjä materiaaleja ja tuotteita raaka-aineeksi, energiaksi ja uudelleen käytettäväksi. Materiaali käsitellään 21 tuotantoyksikössä ja myydään muun muassa metsäteollisuudelle. Tuotteet ovat esimerkiksi käytettyjä kuormalavoja sekä bio- ja kierrätyspolttoaineita.

www.paperinkerays.fi, https://www.facebook.com/paperinkerays?ref=hl

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs