Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Ovi on pian koko kiinteistön käyttöliittymä

Flexim Security

Ovi on pian koko kiinteistön käyttöliittymä

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 09:20
Julkaisija: Flexim Security

Tulevaisuuden kaupungissa kiinteistöt nähdään palvelualustoina. Internetteknologialla hallitaan pian työpaikan ovia, parkkipaikan puomeja, kokoustiloja sekä työntekijöiden työaikaa ja kulkulupia. Flexim Securityn Safea-järjestelmä tuo alalle turvallisuuden näkökulmasta modernin sukupolven ratkaisut.

Kiinteistöliiketoiminnan lähtökohtana on tulevaisuudessa toiminnallisuus ja käyttäjälähtöisten resurssien hyödyntäminen. 

­ – Liikkumista kiinteistöissä ja tiloissa tarkastellaan tänä päivänä uusin silmin. Avaimet ovat muuttuneet sähköisiksi, ja markkinoille on tulossa mobiiliteknologiaa hyödyntäviä ovenavaustekniikoita. Ovi on useissa tapauksissa koko yrityksen liiketoimintaan vaikuttava käyttöliittymä, johon voidaan liittää turvallisuusjohtamisen ja -tilannekuvan sekä työajanhallinnan sovelluksia tietoturvallisesti, Flexim Securityn toimitusjohtaja Jukka Laakso kertoo.

Flexim Securityn ratkaisu kiinteistöjen turvalliseen johtamiseen on Suomessa kehitetty Flexim Safea. Järjestelmä mukautuu asiakkaan toiveiden mukaisesti yhden oven käyttöliittymästä kokonaisuudeksi, jonka avulla voidaan yhdellä ”avaintunnisteella” hallita kiinteistöjen turvallisuutta yrityksen pääkonttorissa, sivukonttoreissa, tehtaissa ja varastotiloissa ympäri maailmaa.

Flexim Safea huomioi kiinteistöjen tulevaisuuden tarpeet turvallisuuden näkökulmasta. Tuote on rakennettu modulaariselle alustalle, jossa on huomioitu kaikki käytettävyyden elementit ja vankka tietoturvallisuus.

– Samassa yhteydessä rakensimme aiempien Flexim-järjestelmien päälle ikään kuin sillan moderniin teknologiaan. Tämä mahdollistaa asiakkaalle joustavan siirtymisen uuteen järjestelmään pala palalta, Laakso selventää.

Flexim Security isännöi perjantaina 7.3. Mediakeskus Lumessa kutsuvierasseminaaria, jossa asiantuntijat kertovat tuoreimmat tiedot ja ajatukset turvallisuusalan sekä kiinteistöjen tulevaisuudesta.

Lisätietoja:
Johanna Majuri, Network Marketing Manager
Flexim Security Oy
040 522 0565
johanna.majuri@flexim.fi

Flexim Security Oy on osa Panostaja Oyj -konsernia. Flexim Security Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli
32 MEUR ja henkilömäärä noin 220. Yhtiö on Suomen johtava asiantuntija huolettoman ja turvallisen kulkemisen kehittäjänä palvellen asiakkaiden tarpeita ja toimintaympäristöä turvatekniikan, oviautomatiikan, lukituksen ja työajanseurannan ja näihin liittyvien palveluiden kokonaisratkaisuilla. www.flexim.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs