Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Oulun seudun koulutuskuntayhtymän Kontinkankaan kampuksen laajennusosan vihkiäisjuhla 20.4.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymän Kontinkankaan kampuksen laajennusosan vihkiäisjuhla 20.4.

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2012 klo 08:17
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymän Kontinkankaan kampuksen laajennusosa Paasin tilat vihitään käyttöön perjantaina 20.4. Vihkiäisjuhla alkaa klo 13 Paasi-rakennuksen ala-aulassa (Kiviharjuntie 8), jossa tapahtuu tilojen siunaus. Tilat siunaavat ortodoksisen kirkon edustaja metropoliitta Panteleimon sekä evankelisluterilaisen kirkon edustaja tuomiorovasti Matti Pikkarainen. Vihkiäisjuhla jatkuu Ravintola Alwarissa järjestettävällä ohjelmalla. Media on tervetullut tilaisuuteen!

Kontinkankaan kampuksen uudisrakennuksen maansiirtotyöt alkoivat kesällä 2010, ja tilat valmistuivat käyttöön tammikuussa 2012 lukukauden alkaessa. Uudisrakennus on nimetty Paasiksi, ja se toimii Kontinkankaan kampuksen päärakennuksena. Sosiaali- ja terveysalan opetustilojen lisäksi laajennukseen on rakennettu tilat Oulun seudun ammattiopiston Kontinkankaan yksikön ja Oulun seudun ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysalan yksikön hallinnoille sekä Oamkin täydennyskoulutukselle ja hanketaloudelle. Lisäksi kampuksen kirjasto sai rakennuksesta uudet tila käyttöönsä.

Ammattiopisto on saanut uudisrakennuksesta opetuskäyttöönsä hoitotyön, jalkojenhoidon, suunhoidon, lääkealan sekä kuntoutuksen tiloja. Ammattikorkeakoulu sai moderneja simulaatiotiloja muun muassa erilaisten onnettomuuksien, hoitotoimenpiteiden ja synnytysten simuloimiseksi. Henkilökunnalle tuli myös uusia työtiloja uudisrakennuksen myötä.

Arkkitehti Jukka Lahtisen (Arkkitehtitoimisto HML Oy) suunnitteleman laajennuksen kerrosala on 9 442 m2 ja tilavuus 46 000 m3. Hankkeen pääurakoitsija oli Rakennus Takaharju Oy. Toteutuskustannukset ovat noin 15,5 miljoonaa euroa. Taidehankintoihin budjetoitiin 120 000 euroa. Niin sanottua prosenttitaidetta kampuksen tiloihin ostettiin Sampo Kaikkoselta, Kari Södöltä, Lauri Rankalta, Helena Kaikkoselta ja Moosa Myllykankaalta. Taideteoksissa kantavana teemana on ”Elämän kaari”.

Lisätietoja

Irmeli Männistö, yksikönjohtaja, OSAO, 010 272 2819, irmeli.mannisto@osao.fi

Kari Virolainen, yksikönjohtaja, Oamk, 010 272 3411, kari.virolainen@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattiopisto OSAO on monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee 13 100 nuorta ja aikuista. OSAO järjestää ammatillista koulutusta kahdessatoista yksikössä Haukiputaalla, Kempeleessä, Limingassa, Oulussa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAO kuuluu Oulun seudun koulutuskuntayhtymään (Osekk).

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs