Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Osekk laajentaa kiinteistöhuollon sopimustaan SOLin kanssa

SOL Palvelut Oy

Osekk laajentaa kiinteistöhuollon sopimustaan SOLin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2015 klo 14:00
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

SOL tuottaa Oulun seudun koulutuskuntayhtymälle kiinteistöhuollon kokonaispalveluratkaisun. Palveluratkaisu käsittää peruskiinteistöhuollon lisäksi myös etävalvomo- ja energiatehokkuuden asiantuntijapalvelut.

SOL aloitti kesällä 2010 kiinteistöhuoltoyhteistyön Oulun seudun koulutuskuntayhtymän Muhoksen yksikössä. Sopimusta on kilpailutuksen myötä laajennettu käsittämään myös Oulun, Kempeleen ja Haukiputaan yksiköt. Palveluratkaisu on käsittänyt kaikkien yksiköiden kiinteistöhuollon, valvonnan, teknisen huollon, päivystyspalvelut sekä kesä- ja talvipihatyöt. Kesäkuun 2015 alussa alkaneen jatkosopimuksen myötä sopimus laajenee koskemaan kylmälaite-, kompressori-, paineilmalaitehuoltoja, hälytysten siirtoja, etävalvomo- ja energiatehokkuuspalveluita.   Etävalvomo- ja energiatehokkuuspalvelut tuotetaan SOL Aurinkovoimalan kautta, joka tarjoaa asiakas- ja etävalvontapalvelua 24/7.

 -       Olemme olleet tyytyväisiä tapaan, miten SOL on sitoutunut yhteistyöhön ja laadun kehittämiseen, kertoo Osekk:n kiinteistökoordinaattori Esa Kemppainen. SOLin Aurinkovoimalan uusi teknologia mahdollistaa reaaliaikaisen kiinteistöjemme etävalvonnan ja monipuoliset säätömahdollisuudet. Yhteistyön laajennuksen kautta odotamme saavamme kustannussäästöjä. Energiatehokkuus tuo rahalle vastinetta, jatkaa Kemppainen.

 -       Huoltosopimuksen mukaisesta toiminnasta saamme selkeän raportin, jonka avulla voimme seurata taloteknisiä säätöjä ja varmistaa, että kaikki ovat kohdillaan. Näin voimme myös ennakoida tulevaisuuden investointitarpeita, täsmentää Kemppainen.

Osekk kilpailutti kiinteistöhuollon alkuvuodesta 2015 ja sen tuloksena Osekk ja SOL allekirjoittivat 27.5.2015 toistaiseksi voimassa olevan kiinteistöhuoltosopimuksen, jota valvotaan sopimusauditoinneilla. Sopimuksen jatkuminen edellyttää sopimuksessa määritellyn pisterajan saavuttamisen. Sopimusauditoinnissa seurataan säännöllisesti palveluntuottajan toimintaa mm. mobiililaiteilla, niin rakennusten sisällä kuin ulkonakin.  Auditoinneissa arvioitavat osa-alueet ovat: henkilöstöresurssit, laadunhallinta, palveluntuottajan toiminta ja tekniset edellytykset sekä ympäristöasioiden hallinta.

Lisätietoja:

Pauli Haapalainen, SOL Palvelut Oy, aluemyyntijohtaja, puh. 040 350 2111 pauli.haapalainen@sol.fi

Esa Kemppainen, kiinteistökoordinaattori, Oulun seudun koulutuskuntayhtymä,
puh. 050 536 3845, esa.kemppainen@osekk.fi

 

SOLista:

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. SOL toimii siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja turva-, henkilöstövuokraus- sekä pesulapalveluiden alalla Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä työllistäen yli 12 000 henkilöä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs