Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Näin valitset kotiisi sopivan hälytysjärjestelmän

MyyAsuntoni.fi

Näin valitset kotiisi sopivan hälytysjärjestelmän

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 07:00
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Markkinoilla on runsas valikoima kotitalouksille suunnattuja hälytysjärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluita. Usein laitteisto ja palvelut voivat vaikuttaa asiaan vihkiytymättömältä hyvin samankaltaisilta ja niiden vertailu työläältä ja hankalalta. G4S:n turvallisuusasiantuntija Kari Tenhunen kertoo MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelun blogissaan, kuinka valita kotiin sopiva hälytysjärjestelmä.

Palveluvaihtoehdot

Hälytyslaitteet voi ostaa omaksi ja ohjata hälytykset omaan kännykkään tai erillisellä sopimuksella vartiointiliikkeeseen. Vaihtoehtoisesti voi hankkia laitteet ja vartiointipalvelut palveluna turvayhtiöltä. Tällöin maksaa kiinteää kuukausimaksua määräaikaisella sopimuksella. Kolmas vaihtoehto on hankkia vain hälytyslaitteet kuukausimaksulla määräaikaisella sopimuksella ilman vartiointipalvelua. Tällöin voi seurata esimerkiksi laitteiden hälytyksiä ja videokuvaa omasta mobiililaitteistaan.

Palveluiden käytettävyys

Palvelua valitessa kannattaa perehtyä etukäteen palvelun käytettävyyteen. Useimmissa palveluissa asiakkaalla on oma netti- ja mobiilikäyttöliittymä hälytysjärjestelmän hallinnointiin. Tällöin laitteita voi hallita joustavasti etänä vaikka töistä. Kotona hälytysjärjestelmää voi hallinnoida käyttönäppäimistöstä omalla koodilla. Joissakin palveluissa pakettiin kuuluu myös kauko-ohjain.

Lisäksi kannattaa miettiä, millaisia ominaisuuksia itse järjestelmältä haluaa. Valittavana on liiketunnistimen lisäksi tarpeen mukaan savu- kosteus- ja ovitunnistin sekä rikosilmoitusjärjestelmä, joista jokaisella on oma tehtävänsä kodin turvaamisessa. 

Lue koko blogikirjoitus: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2014/10/27/nain-hankit-kotiisi-halytysjarjestelman/

MyyAsuntoni.fi on palvelu kiinteistönvälittäjien vertailuun ja tarjouspyynnön lähettämiseen. Sivustolla olevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs