Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » MULLISTAVA UUTUUS: LÄMMITTÄVÄ KORVAUSILMAVENTTIILI

Scanoffice Oy

MULLISTAVA UUTUUS: LÄMMITTÄVÄ KORVAUSILMAVENTTIILI

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2012 klo 09:00
Julkaisija: Scanoffice Oy

Korvausilmaa vedottomasti ja energiatehokkaasti asuntoihin.
Tehontarve vain 1.2 W!

Mobair on tuonut markkinoille täysin uudentyyppisen lämmittävän korvausilmaventtiilin. Laite suodattaa ja lämmittää ulkoa huoneeseen tuotavan raikkaan korvausilman.

Vanhemmissa asunnoissa ja kerrostaloissa, joissa on vain poistoilma, ikkunoiden ja ovien raoista virtaava tai seinäventtiileistä suoraan tuotu korvausilma aiheuttaa vetoa. Kerrostaloissa korvausilma saattaa tulla jopa postiluukun kautta porraskäytävästä. Tämä valmiiksi epäpuhdas korvausilma heikentää sisäilman laatua.

Uusi Mobair 2030 tuloilmaventtiili suodattaa epäpuhtaudet ulkoilmasta ja parantaa sisäilman laatua. Laite sekoittaa tuloilman tehokkaasti huoneistossa olevaan ilmaan ja poistaa näin vedon. Erityistä tuotteessa on se, että korvausilman lämmittämiseen tarvittava sähköteho on ainoastaan 1.2 W. Sisätiloissa korvausilman virtausnopeus on alle 0.1 m/s ja täysin vedotonta, vaikka ulkona olisi pakkasta -30°C.
Tuotteen tekniset ratkaisut on patentoitu.

Tekniset tiedot:

- Ilmamäärä 15-28 dm³/s

- Äänitaso 25 dBA

- F5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa

- Sähköliityntä 1.2 W, 12 V DC (pistotulppamuuntaja)

- Mitat: 240 x 300 x 60

- Valmistaja: Mobair, Salo www.mobair.fi

- Markkinoija: Scanoffice Oy, www.scanoffice.fi

 

Lisätietoja:  Scanoffice Oy, tuotepäällikkö Timo Lindholm 050-336 4423

                    timo.lindholm@scanoffice.fi


Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista ilmastointilaitteiden ja lämpöpumppujen maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Scanofficella on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;
 ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä erilaiset varaosa- ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.
www.scanoffice.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs