Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Motonet laajenee Porvooseen

Motonet Oy

Motonet laajenee Porvooseen

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 09:14
Julkaisija: Motonet Oy

 

Samaan yhteyteen AD VaraosaMaailma

Motonet laajenee Porvooseen

Motonet ja samaan konserniin kuuluva AD VaraosaMaailma avaavat uuden Porvoon tavaratalonsa maanantaina 16. maaliskuuta Kuninkaanportin liikekeskuksessa osoitteessa Ratsumestarinkatu 5. Alue on hyvien liikenneyhteyksien varrella Porvoon moottoritien (E18-tie) ja Porvoo-Mäntsälä-tien (kantatie 55) risteyksessä. Motonet on suomalainen perheyritys, jonka tavaratalot sijaitsevat nyt 22 paikkakunnalla. AD VaraosaMaailma on keskittynyt palvelemaan tukku- ja yritysasiakkaita.

‒ Tuomme Porvoon alueelle uuden palvelukonseptin, joka on suunnattu erityisesti aktiivisille, tekeville ja harrastaville ihmisille. Motonet tunnetaan hyvin auton varaosista. Tarjoamme lisäksi kattavan valikoiman varusteita kalastukseen, veneilyyn, moottoripyöräilyyn, työkaluihin ja vapaa-ajan viettoon, kertoo Motonet Oy:n Porvoon tavaratalopäällikkö Jarkko Kääpä.

‒ Voimakas kasvumme jatkuu edelleen. Tavoitteenamme on avata lisää uusia tavarataloja Suomessa ja ulkomailla lähivuosina. Laajenemisemme tapahtuu suunnitelmallisesti, jotta pystymme pitämään nykyistä hyvää kilpailukykyämme yllä. Sen eteen teemme joka päivä lujasti töitä, sanoo Broman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Broman.

Lisätietoja:

Motonet Oy, tavaratalopäällikkö Jarkko Kääpä, p. 044 419 0401, jarkko.kaapa@motonet.fi

Broman Group Oy, hallituksen puheenjohtaja Eero Broman, p. 044 033 0200, eero.broman@bromangroup.fi

 

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jonka erikoistavaratalot 22 paikkakunnalla Suomessa myyvät autojen ja moottoripyörien varaosia ja -tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastus-tarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Motonetin liikevaihto tilikaudella 2014 oli yli 200 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 800 henkilöä.

www.motonet.fi

Varaosamaailma Oy on osa kansainvälistä AD-ketjua, johon kuuluu tuhansia varaosaliikkeitä sekä autokorjaamoja kaikkiaan 32 eri maassa. AD VaraosaMaailman valikoimaan kuuluvat alkuperäisvaraosat, autotarvikkeet sekä työkalut. AD VaraosaMaailma tunnetaan tutkitusti laadusta sekä asiantuntemuksesta. Merkittävä osa asiakaskunnasta muodostuukin alan ammattilaisista: korjaamoista sekä erikoisliikkeistä. AD VaraosaMaailman liikevaihto tilikaudella 2014 oli 32 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 140 henkilöä.

www.varaosamaailma.fi

 

Motonet ja AD Varaosamaailma ovat osa Broman Group -konsernia, joka viettää tänä vuonna 50-vuotismerkkipäiväänsä.

www.bromangroup.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs