Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Metso ja L&T laajentavat yhteistyötään kiinteistöpalveluissa

Lassila & Tikanoja

Metso ja L&T laajentavat yhteistyötään kiinteistöpalveluissa

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Metso ja Lassila & Tikanoja ovat solmineet kiinteistöpalvelusopimuksen, jolla yhtiöiden yhteistyö laajenee kaikkiin Metson päätoimipisteisiin Suomessa. Tavoitteena on organisoida ja johtaa kiinteistöpalveluita nykyistä kustannustehokkaammin yhden pääkumppanin kanssa, jolloin varmistetaan palveluiden jatkuva kehittyminen yhteisten päämäärien mukaisesti.

L&T on tuottanut kiinteistöpalveluita mm. Metson Pirkanmaan kohteisiin jo usean vuoden ajan ja yhteistyö laajenee 1.1.2016 alkaen koskemaan kiinteistöpalvelukokonaisuutta myös Metson pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Kokonaisuus sisältää mm. kiinteistöhuolto-, kiinteistötekniikka-, korjausrakentamis-, siivous-, tuki-, vahinkosaneeraus, vartiointi ja ympäristöhuoltopalvelut.

”Tuotamme Metsolle palvelukokonaisuuden, joka ylläpitää kiinteistöjen ja tehdasalueiden arjen toimivuutta, kehittää tilojen käytettävyyttä ja energiatehokkuutta sekä tarjoaa tilojen käyttäjille viihtyisät ja turvalliset työskentelytilat. Vaihtoehtona yksittäisten palvelusuoritteiden ja useiden kumppaneiden kanssa toimimiseen, palvelukokonaisuuden hoitaminen yhden kumppanin kautta mahdollistaa tehokkaat arjen toimintamallit ja jatkuvan palveluiden kehittämisen yhdenmukaisesti Metson toimipisteissä”, sanoo Asiakkuusjohtaja Juha-Matti Laurila L&T:ltä.

”Kilpailutuksen tuloksena keskitämme Metson kiinteistöpalvelut yhdelle toimijalle 2016 alusta. L&T on meille tuttu yhteistyökumppani vuosien takaa ja odotamme, että entistä laajempi yhteistyö varmistaa meille laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut myös tulevaisuudessa. Palveluiden kehittäminen ja johtaminen yhtenä kokonaisuutena on meille tärkeää, jotta pystymme keskittymään omaan ydinliiketoimintaamme", kertoo Hankintapäällikkö Ann-Mari Mattila Metsolta.

Lisätietoja:
Metso, Sourcing Manager Ann-Mari Mattila, 050 486 8838,
ann-mari.mattila@metso.com 
Lassila & Tikanoja, asiakkuusjohtaja Juha-Matti Laurila, 050 385 0125, juha-matti.laurila@lassila-tikanoja.fi

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.lassila-tikanoja.fi
 
Medialle:
 
www.lassila-tikanoja.fi/asioi/media

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs