Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » L&T:n Huomenta-franchisingketju täyttää 10 vuotta

Lassila & Tikanoja

L&T:n Huomenta-franchisingketju täyttää 10 vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2016 klo 11:21
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

L&T:n Huomenta-franchisingketju täyttää kymmenen vuotta tänä syksynä. Ketju on vuosien varrella kasvanut maltillisesti. Ensin toimintaa oli pääkaupunkiseudulla, Tampere tuli mukaan 2009 ja Turku 2011. 

”Ketjun perustaminen kymmenen vuotta sitten lähti tavoitteesta saada pienille ja keskisuurille yrityksille läheistä ja luotettavaa palvelua. Tähän franchising-yrittäjämalli sopii hyvin. L&T:n perusyksiköt keskittyvät isompiin kohteisiin ja Huomenta-ketju omalla palvelumallillaan pienempiin yrityksiin”, kertoo liiketoimintajohtaja Jaana Mulari L&T:n siivous- ja tukipalveluista.

Huomenta-ketjussa on tällä hetkellä mukana yli 70 yrittäjää. Palvelupaketti on räätälöity kunkin asiakkaan tarpeisiin. Ylläpitosiivouksen lisäksi yrittäjät hoitavat suursiivouksia, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden peruspesua ja vahausta.

”Palvelupakettiin kuuluu usein lisäpalveluna saniteettitarvikkeiden hankinta, kukkien hoito tai vaikkapa kiinteistön hoitoon liittyviä palveluja. Yrittäjissä on myös nikkaroivia miehiä: yksi heistä kunnosti asiakasyrityksen keittiön ja saniteettitilat. Toinen yrittäjä taas hoiti asiakkaan kiireelliset kirjeet kuoriin ja postiin”, kertoo ketjupäällikkö Marja-Liisa Juusti.

Yrittäjät huolehtivat asiakkaista, ja ketju pitää huolta yrittäjistä. Huomenta-yrittäjät saavat vahvaa taustatukea.

”Autamme uutta yrittäjää alusta alkaen muun muassa yrityksen perustamisessa. Järjestämme alkukoulutuksen sekä perehdymme kenttätyöhön yhdessä. Ketjulla on verkostokumppaneita, joilta voi hankkia ammattilaisvälineet ja -aineet sekä lisäpalvelutuotteet. Lisäksi alan tietotaitoa ja erilaisia koulutuksia on tarjolla L&T:nkin puolelta”, Juusti sanoo.

Lue lisää Huomenta-ketjusta asiakaslehtemme artikkelista.

Lisätiedot:

Marja-Liisa Juusti, marja-liisa.juusti@lassila-tikanoja.fi tai 050 385 0267

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs