Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Lasiliukuseinät rakentamisen ratkaisuna

Profin Oy

Lasiliukuseinät rakentamisen ratkaisuna

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 10:26
Julkaisija: Profin Oy

Lasiliukuseinät rakentamisen ratkaisuna

Profin Oy esittelee Finnbuildissa 12-14.10.2016 lasiliukuseiniä ja kehittämiään ratkaisuja rakennusteollisuuden moninaisiin tarpeisiin. Kotimaisessa Profin-lasiliukuseinässä on erittäin hyvä lämmöneristävyys sekä ilmatiiveys ja mittojen mukaan tehdyt tuotteet sopivat kaikkeen rakentamiseen.

Lasiliukuseinät nostavat asumismukavuuden uudelle tasolle. Suurten lasipintojen ansiosta luonnonvalo pääsee kotiin ja tuo mukanaan myös avaruutta sisätiloihin. Liukuvan ovensa ansiosta lasiliukuseinä myös monipuolistaa tilankäyttöä ja sen ansiosta kaikki neliöt saadaan hyötykäyttöön. Profin on projektikohteissa mukana toteuttamassa kohdetta aina suunnittelupöydältä asennukseen ja jälkihoitoon asti, jolla varmistetaan, että jokaiseen kohteeseen saadaan oikeanlaiset ratkaisut.

Tuotekehitystä ja innovaatioita

Profin Oy tunnetaan lasiliukuseinien vahvana suomalaisena suunnittelijana ja valmistajana. Tuotekehitys lasiliukuseinien parissa on jatkuvaa ja nyt Profin tuo uudenlaisen ratkaisun erityisesti kerrostaloprojekteja ajatellen. Rakennusteollisuuden kanssa tiiviisti yhteistyötä tekevä yritys tarttui haasteeseen, joka koski ranskalaisen parvekkeen kaideratkaisua. Näin syntyi lasiliukuseinä integroidulla lasikaiteella.

”Kaide kiinnitetään lasiliukuseinään valmiiksi tehtaallamme, jolloin rakennustyömaalla tarvitsee vain asentaa lasiliukuseinä normaaliin tapaan. Mitään ylimääräisiä töitä tai kustannuksia ei rakennusvaiheessa koidu kaiteen takia”, kertoo Profin Oy:n toimitusjohtaja Mikko Haapala. Ratkaisu on kehitetty niin, ettei rakennuksen ulkokuorta tarvitse rikkoa.

Myös itse kaide on lasia, jolloin saavutetaan yhtenäinen muotokieli ja tyylikäs kokonaisuus lasiliukuseinän kanssa. ”Ranskalaiset parvekkeet ovat yleistyneet ja kysyntä integroidulle kaideratkaisulle on suuri, joten päätimme kehittää lasiliukuseinäämme sopivan ratkaisun itse”, Haapala kertoo.

Kotimaisissa käsissä

Pitkät perinteet omaava Profin Oy valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Yritys keskittyy erityisesti lasiliukuseinien suunnitteluun ja valmistukseen. Se on valmistanut lasiliukuseiniä yli 20 vuotta ja muita tuotteitaan lähes 40 vuotta. Niitä viedään vuosittain yli 30 maahan ja noin puolet yrityksen liikevaihdosta tulee viennistä. Perinteisten vientimaiden lisäksi yritys hakee kasvua muista pohjoismaista. Profin Oy sijaitsee edelleen juurillaan Koillismaalla, Pudasjärvellä.

Liitetiedostot

Mikko Haapala

toimitusjohtaja
Puh. 040 744 9698 mikko.haapala@profin.fi

Profin Oy

Tulotie 2
93100 Pudasjärvi Puh. 08 8153 700

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs